Fleischer (SPR-RSČ): Letošní volby mohou opravdu zlepšit životy většiny lidí

19.08.2017 8:36

Píše se rok, kdy se můžeme zbavit polistopadových stran, které zničily tuto zemi a poznamenaly životy milionů lidí. Je šance ukončit zlodějny nejvyšších a kšefty soukromých exekutorů.

Fleischer (SPR-RSČ): Letošní volby mohou opravdu zlepšit životy většiny lidí
Foto: Archiv HF
Popisek: místopředseda SPR-RSČ Karel Fleischer

Stovky afér politiků a politických stran, zrušené exekuce na majetek ČSSD, ukončení vlády ODS policejním zásahem, zneužívání tajných služeb vládními činiteli, poslanci jako Blažek a Korte si zvou na kobereček policisty a vláda zasahuje do organizace práce Policie ČR. Bezmocnost policie proti českým ”elitám” a stovky podvodných podniků, jejichž cílem je vysát státní kasu a vylákat dotace z EU. Pochybná společnost PPF Group, která vykupuje strategická odvětví nejen Česka, ale i dalších států bývalého východního bloku a jejímž letadlem létal Miloš Zeman již jako prezident do Číny a Václav Klaus má od této společnosti pronajatý zámeček v Praze.

Naproti tomu doslova fašistické pronásledování ubohých tisícikorunových dlužníků, srdceryvná dramata v panelácích, kde exekutoři, jako nacisté, řvou po celém domě a trhají mobily z rukou dlužníků, jimž český systém exekucí z tisícikorunového dluhu vytvořil exekuci v řádu desetitisíců a vše, co si rodina za celý život vydělala a našetřila je rázem pryč.

Člověk si říká, ”co je toto za odpornou společnost?”

Je to Česká republika, která je od roku 1992 vedena stranami, které v roce 1991 založili lidé z tehdejší StB jako umělou pravici a levici a tyto strany – ODS a ČSSD vládnou dodnes. A kradou a neustále tvrdí lidem, že politika pro lidi je populismem a že je třeba utahovat opasky. Utahovat opasky, ale těm dole. Stále stejná písnička, ale proč? Protože strany, které vznikly plánovaně po listopadu 1989 jsou plné komunistů a udavačů Státní bezpečnosti a jejich potomků. Vždyť i ředitelem slavné PPF je syn disidenta Mlynář.

Toto vše jsou důvody, proč všichni lidé při slově ”politika” mávnou rukou a řeknou, že nic nemá smysl, že ti nahoře si to vždycky zařídí po svém a kdo bude vystrkovat růžky, ten dopadne jako Gross, nebo Rath.

Lidé rezignovali a nevěří v lepší budoucnost. Média lžou o rostoucí ekonomice a zvyšování životní úrovně a samy sebe usvědčují ze lži, když jedním dechem sdělují, že mzdy v ČR jsou na 25 % mezd v západních a severních státech EU, ale ceny jsou již stejné. Tedy žádná finanční negramotnost, ale vysoké ceny a malé výdělky a nízká morálka některých zaměstnavatelů, podotýkám některých, ne všichni se chovají jako otrokáři.

Lidé vidí naprosto neschopé ministry, kteří vůbec za 4 roky nemají přehled o svém resortu, jako Marksová a Chovanec, který jen  tupě poslouchá Sobotku a Sobotka poslouchá kmotry z ODS. To se ví a je to veřejná pravda, ale nikdo s tím nic neudělá.

Opravdu nikdo? Co je tedy lékem na všechnu tuhle špínu České republiky, která drtí lidi a z veksláků a udavačů z dob komunismu dělá miliardáře?

Volby! Občan ani netuší, jak mocnou zbraň má v ruce

V České republice žije přes 8 420 000 oprávněných voličů. Přitom tehdy v roce 2013 volilo dnešní vládní strany dohromady nějakých necelých 2 300 000 lidí. Přitom 3 417 000 voličů nepřišlo v posledních parlamentních volbách k urnám. A udělali chybu.

Polistopadová ČSSD dostala milion hlasů, výsledek, kterého už nedosáhne. ODS získala jen 384 000 hlasů. Letos jich víc také nedostane.

Často slýchávám, nebo čtu: “nejdu k volbám – je to špína”. Nedivím se. Ale to je řešení? Pomůže to něčemu? Pokud se člověk dostane do krize, málokdy rezignuje a nechá věci plynout aby upadl na dno. Vždy se  snaží činit kroky, které ho mohou ještě zachránit.

Proč to tedy nedělá ve volbách? Vždy´t volby jsou jediným okamžikem za celé čtyři roky, kdy občan má moc nad politikem. Občan může rozhodnout, že polistopadové strany se do parlamentu už nedostanou. Stačí jít k volbám a tyto partaje nevolit. Ani ČSÚ, který se hemží polistopadovými aktivisty, nemůže zkreslit volby, pokud většina bude volit strany, které současným parlamentním stranám nevoní a bojí se jich.

Je jisté, že pokud by se do Poslanecké sněmovny dostaly strany jako SPR-RSČ Miroslava Sládka, létaly by třísky a zákony, které “nejde” změnit, by byly změněny tak rychle, jako prezident Trump zakázal vstup lidem z určitých muslimských zemí do USA okamžitě po svém zvolení. A šlo to. Jde totiž úplně všechno. A věřte tomu, že lepší budoucnost je na dosah.

Zní to fantasticky, ale kolikrát už Češi ztráceli naději a nevěřili ve zlepšení a přesto se to změnilo? Ukončení Rakousko Uherské nadvlády, ukončení německé okupace, ukončení okupace sovětského svazu, ukončení socialistického bloku východní Evropy. I ve světě padaly hlavy nejvyšší, o kterých se říkalo, že ti mají moc, kterou nikdo nikdy nezlomí a přesto zlomil. Saddam Hussein, Muammar Kaddáfí, pasla i neotřesitelná pozice Václava klause v ODS. Padla I neukončitelná vláda Petra Nečase a kolik marných pokusů o vyslovení nedůvěry vládě bylo během hlasování perličkováno zpěvem přiopilého poslance Korteho, který vždy zazpíval své “proti návrhu” aby dal najevo, že je vše fraška a že na ně nikdo nemá.

Přesto tvrdím, že na ně máme my všichni

Jestliže se v Poslanecké sněmovně objeví zcela jiná strana, nastane velká změna už v tom, že ztratí své pozice původní polistopadové strany a nebudou moci navázat na svoji destruktivní činnost ve prospěch zájmových skupin. Nové strany nemají spojení s lobbisty a PPF či Agrofertem a dalšími jmény, která čteme dnes a denně a obáváme se, co může dokázat jejich případný úspěch, kdy miliardáři by pronikli do nejvyšší politiky a jejich peníze by spojili ještě s mocí nad státem.

My tomu můžeme opravdu zabránit, jen když půjdeme k volbám.

Jsem místopředsedou SPR-RSČ Miroslava Sládka, který hovořil o invazi z Asie a Afriky již na sjezdu v devadesátých letech a byl proto označen za rasistu. A dnes? Máme to tady v plné parádě s teroristickými útoky New Yorkem v roce 2001 počínaje a dneškem ve Španělsku konče. Sládek měl pravdu a je opět ve hře.

Nejsme malá strana, máme stovky nových členů, kteří se hlásí takřka denně. Máme místní organizace po celé ČR, jak je možné vidět na webu SPR-RSČ Miroslava Sládka. Jsme řádně zaregistrováni, máme transparentní účty, jak káže zákon a máme svůj tradiční program, za kterým si stojíme a v čele osobnost, která je známa již z devadesátých let, PhDr. Sládka, kdy byl uvězněn za výroky před německou ambasádou ale každý dnes ví, že právě o jeho hlas byl zvolen prezidentem Václav Havel.

I dnes na nás útočí, dokonce nás ignorují v průzkumech předvolebních preferencí a to je zcela vyloučené, že bychom neměli ani procento. Já sám jsem objel republiku několikrát od Aše po Hodonín. Lidé o nás už ví a není jich málo, kteří věří, že se podaří comeback republikánů – tvrdých likvidátorů polistopadových postkomunistických stran, soukromých exekutorů a jejich kšeftů a další špíny, která trápí Českou republiku přes čtvrt století.

Máme koaliční potenciál. Můžeme jednat s dalšími novými stranami, které mají stejný, nebo podobný program a můžeme prohlasovat změny, o kterých se dneska pochybuje, že by kdy mohly být odhlasovány. Přesto říkám – mohou a budou odhlasovány a vstoupí v účinnost.

Změny, o kterých sníme, můžeme zrealizovat ve skutečnost

Zůstat doma a trucovat ve volbách pomáhá jen voličům stávajících stran.

Nelikvidujme sami sebe. Parlament potřebuje tvrdého autoritativního “policajta”, který ohlídá dění v Poslanecké sněmovně a nedovolí ani pokus o zvýšení poslaneckých platů, stejně jako v devadesátých letech. Skončí život samozvaných elit a začne život občanů. Začne období, kdy poslanec bude dělat věci pro lidi, ne pro korporace, menšiny, přivandrovalce a další.

Kdy zaměstnavatelé nemusí platit nejvyšší odvody za zaměstnance a OSVČ nepoloží povinné měsíční zálohy pojistného a přitom všichni vidí jen černé díry, kam jejich peníze mizí. Můžeme udělat pořádek, ale pouze s velkou silou a vysokým počtem hlasů v letošních říjnových volbách. Neodmítejte své právo rozhodnout o tom, kdo bude a kdo nebude vládnout této zemi, ve které žijete.

Jak jsem psal výše, voličů v ČR je 8,4 milionu a k volbách určitě nepřijde 100 % všech voličů. Tedy získání 5 % není zase tak nedosažitelné, pokud voliči opravdu chtějí změnu.

Mají k tomu nástroj – volební právo. A pokud se vám nelíbí kandidátka v místě vašeho trvalého pobytu, můžete si na obecním úřadě zažádat již dnes o voličský průkaz a s ním můžete jet volit do jiného kraje, kde kandiduje váš favorit a zvolit ho i s preferenčním hlasem pro jistotu.

Možné je úplně všechno a jde prosadit také úplně všechno, když je Poslanecká sněmovna plná poslanců, kteří mají zájem něco měnit. Můžete se zbavit ODS a ČSSD i jejich napodobenin a odnoží. Volby nebolí – volby pomáhají změnit to, co se dnes zdá jako nezměnitelné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…