Fleischer (SPR-RSČ): Moc v zemi převzali televizní zaměstnanci - rozhodli o volbách

12.10.2017 12:43

Týden před volbami se na Nově hovořilo o jasných procentech a stranách. TV Nova jasně veřejně prohlásila, kterým stranám přidělila 10% a víc e a kterým 5% a které vyloučila zcela. Na výsledky reálných voleb už nečekají. Rozhodli si sami - bez občanů.

Fleischer (SPR-RSČ): Moc v zemi převzali televizní zaměstnanci - rozhodli o volbách
Foto: Archiv HF
Popisek: místopředseda SPR-RSČ Karel Fleischer

Dnes je 11.10.2017 a volby do poslanecké sněmovny se budou konat až 20. a 21. října.

Přesto veřejnoprávní Česká televize a hlavně soukromá televize Nova již rozhodly, jak volby dopadnou a jasně daly najevo, že názor voličů je nezajímá.

9 dnů před volbami jsou ve zpravodajství již jednání stran, které „získaly“ podle TV Nova letos 5% ve volbách, aniž by nějaké volby vůbec ještě proběhly.

Proběhli jsme i my a to Hlavní nádraží a některé ulice v Praze a dotazovali se lidí. Někteří se ještě ani nerozhodli, jiní nám prozradili, že favorita mají, ale není to nikdo, kým obě televize straší.

V televizních debatách jsou pouze tak zvaní úspěšní v budoucích volbách, ale nikdo nedokáže vysvětlit, kde k takové jistotě obě televizní společnosti přišly. kdo se koho ptal? Vzorku 1000 zaměstnanců Novy?

Stalo se tak, že volby v České republice byly jednoduše uzavřeny, bez ohledu na to, co se chystají rozhodovat čeští voliči.

Pro TV Nova je již jasno a pozvala jen ty, kteří mají 5%. Kdo jim dal takovou jistotu, že Piráti a Zelení získají 5%? Přece současná vláda a vyšší zaměstnanci televizních společností, které tak dnes svévolně převzaly moc v České republice a nikterak nedbají na fakt, že kandiduje 31 politických stran a hnutí. Televizní společnosti převzaly moc dnes tím, že pozvaly k debatě na TNCZ jen lídry stran, kteří údajně získali v letošních volbách, které se ještě nekonaly, 10 % a příště prý budou pozváni ti, co získali v nekonaných volbách, ale televizemi předurčených 5% . Ostatní strany je nezajímají.

Vypravili jsme se ke studiím TV nova na Barrandov a ptali se zaměstnanců, kteří odcházeli z budovy TV Nova. Ti se jen pobaveně smáli a bujarý smích jim vydržel v autobuse 105 až po Smíchovské nádraží. „Mají to marný“ smála se asi 25letá zaměstnankyně TV Nova v autobuse a její kolega dodal „můžou dělat co chtěj“. Následoval bujarý smích a zesměšňování PhDr. Sládka slovy  „no to by byla aspoň sledovanost, kdybychom toho debila k nám opravdu pustili“ pobaveně přidala do davu asi 27letá, dobře a bohatě oděná dívka z davu, který předtím opustil budovu TV Nova.

Televize tak již dnes rozhodly, kdo získá 5% a kdo ne. Začalo se dokonce i vyjednávání a TV Nova odvysílala ve zprávách stanoviska nově zvolených vůdců země – Pirátů, ODS a milionářských stran SPD a ANO. Nikdo jiný prý nemá šanci, tvrdila TV Nova ve svých zprávách.

Došlo tak k puči televizních zaměstnanců, kteří fakticky přebírají moc nad Českou republikou a před studiem, kde se shromáždila skupina odpůrců puče TV Nova, chodil muž na snímku, který natáčel rozhovory na dálku kamerou bez označení a se směrovým mikrofonem. Stál někdy až 2 minuty a točil jednu, nebo dvě osoby, jakoby provokoval. Jeden z davu se kameramana zeptal, kdo je. Ten odpověděl, že je ze štábu Novy. Já se jej slušně zeptal, jestli bych nemohl říct pár slov na kameru, protože jsem lídr pražské kandidátky. Odpověděl mi: „To bohužel nejde, já jsem dostal své instrukce co mám dělat a to dělám, natáčení rozhovoru s kýmkoliv z ulice mi nikdo nenařídil, ani nepovolil“ odpověděl mi klidně kameraman a točil lidi před Novou dále.

Pracovníci ostrahy od závory pokřikovali „To jsou magoři od Sládka, to jsou ti pitomci Sládkovci“ a smáli se nám do obličeje.

Tak skončila demokracie v České republice, kde výsledky voleb určují 25leté děti z TV Nova a nikoliv voliči, kteří by se měli rozhodnout až za týden.

Tím je pro občany jasné, že tzv. „vyvolené“ strany – ODS, Zelení, Piráti, SPD a ANO jsou naprosto nevolitelní. Pokud bychom se vzdali a nešli k volbám a nevolili proti těmto stranám, skutečně by došlo k věčnému převzetí moci v České republice a nikdy by už nikdo neměl šanci být zvolen do parlamentu jiný, než ti vyvolení.

Dnešní prozrazení dětinské taktiky, odhalilo velmi nebezpečnou skutečnost, že moc v České republice mají v rukou děti z médií a ti jsou schopni začít své oponenty krátce po volbách zavírat do vězení.

Totalita se vrátila. Co ty na to, občane?

(převzato z Profilu)

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

21:10 Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s krajany.