Fleischer (SPR-RSČ): Šílenství již postihlo velkou část populace Evropy

18.07.2017 17:12

Takováto zpráva se objeví v médiích již velmi brzy, pokud ovšem nebudou cenzurována jejich majiteli. Alarmující a naprosto pravdivá zpráva bude znamenat počátek apokalypsy. Velká část švédských vědců podepsala závěry studie, která popisuje další vývoj.

Fleischer (SPR-RSČ): Šílenství již postihlo velkou část populace Evropy
Foto: Archiv HF
Popisek: místopředseda SPR-RSČ Karel Fleischer

Doslovná citace

Evropané by měli výrazně omezit spotřebu vody, protože lidskému organismu nejlépe prospívá minimální mytí, které je proto třeba podstoupit maximálně jednou za měsíc. Zrušeny by měly být splachovací toalety.

Evropané by neměli mít děti, protože děti produkují velké množství skleníkových plynů, a i jinak znečišťují životní prostředí. Jsou dále velmi náročné na potravu a čistou vodu, čímž ubírají zdroje pro rozvojový svět. Děti potom mají další děti a tak znečišťování životního prostředí a spotřeba zdrojů vody a potravy by dále narůstala.

Evropané by neměli cestovat, a to nejen létat, ale ani jezdit motorovými vozidly.

Evropané by měli minimalizovat dobu, po kterou svítí anebo používají elektrospotřebiče. Na tento požadavek by mělo navazovat radikální omezení vysílacího času televizních kanálů a to jen v době od šesté hodiny večerní do hodiny desáté.

Měli bychom prý opustit konzumaci masa. Asi aby všechno zbylo na černoušky atd.

Nebylo by to poprvé, kdy vědecké týmy složené z Evropanů dospěly ve velmi krátké době k šíleným závěrů. Dodnes jsou citovány hypotézy vědců nacistického Německa, které dospěly během dvou desetiletí k závěru, že zeměkoule je uvnitř ledové koule, která tvoří nebeskou klenbu na které se jako hvězdy třpytí krystaly ledu. Tyto hypotézy a závěry jsou citovány především v souvislosti se zdůrazněním šílenosti nacistického režimu a jeho zvěrstev.

To, co požadují dnes švédští vědci a záhy bude posvěceno Evropskou komisí je ještě šílenější akt naprosté sebedestrukce. Jestliže však hledáme nějaké logické vysvětlení, jak normální člověk, a ještě k tomu vědec může něco takového vypustit z úst, když už jeho myšlenky blouzní v oparu naprostého šílenství, najde velmi jednoznačné a jednoduché vysvětlení v práci E. A. Poea. V jednom pojednání líčí příběh mladého lékaře, který přijme nabídku zaměstnání v odlehlé psychiatrické léčebně. Za doslova hororových situací a v neustálém ohrožení života mu trvá velmi dlouho, než pozná, že se léčebny zmocnili chovanci, prohlásili se za lékaře a do cel uzavřeli a léčebným procedurám podrobovali lékaře a celý personál. V případě neposlušnosti tento personál samozřejmě vraždili. Když tomu lékaři trvalo v tak šílených podmínkách tak dlouho, než poznal psychický stav šílenců vydávajících se za lékaře, jak dlouho asi bude trvat laické veřejnosti, než rozpozná, že se do vedení Evropy dostali šílenci uprchlí z léčebných zařízení pro nejšílenější a nejnebezpečnější psychopaty, proti kterým byl Adolf Hitler a jeho společníci rozhodně minimálně v širším pásmu normality.

Je zarážející, že takové šílenosti se rodí v hlavách Evropanů. Nikdo si nemůže myslet, že tam, kde je největší hustota osídlení a miliardy dále se množící v Asii a Africe by něco tak šíleného napadlo, nebo dokonce, že by se nad tím zamysleli. Ti takovou studii ani nezachytí, řídit se jí nebudou a až se dají na pochod, tak si nás budou všímat, jako my hmyzu při procházce po louce.

Až lidé ale prohlédnou, bude pozdě, protože polovina již bude mrtvá a zbytek za mřížemi. Za kterými se na ně budou chodit dívat exkurze šílených maniaků a vraždících přivandrovalců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Paroubek (ČSSD): Šmardova SOCDEM na cestě podrazů

15:41 Paroubek (ČSSD): Šmardova SOCDEM na cestě podrazů

Od časů B. Sobotky, jehož je Šmarda věrným přítelem a učedníkem, strana Lidového domu nastoupila pod…