Fudaly (KSČM): Vláda je servilní až kolaborantská!

20.03.2015 20:31

Jednomyslně přijaté usnesení k současné mezinárodní situaci přijatá naší ZO na členské schůzi.

Fudaly (KSČM): Vláda je servilní až kolaborantská!
Foto: Daniela Černá
Popisek: Seminář pořádala KSČM

My, komunisté z českého pohraničí, cítíme potřebu vyjádřit svůj nesouhlas s vývojem událostí v Evropě v posledních měsících. Cítíme potřebu varovat před válkou. Odsuzejeme servilní až kolaborantský postoj vládních představitelů tohoto státu k jejich chlebodárcům. Odmítáme provokativní okupační pochod a hrozbu světového četníka USA tzv. dragounskou jízdu!

Stavíme se na stranu lidí z oblasti Doněcka a Luhanska, kteří jsou masakrováni vládou, jež donedávna považovali za svou, která však odhodila masku demokracie a odhalila svoji fašisticko-banderovskou tvář. Stavíme se na stranu všech hrdinných lidí, kteří nehodlají odevzdat bohatství své země cizímu kapitálu. Stavíme se na stranu lidí z oblastí východní Ukrajiny, kteří neodstřelují Kyjev a přepychová sídla jeho vládců, ale kteří sami hynou pod palbou kyjevských žoldáků podporovaných tzv. demokratickými zeměmi Západu.

Odsuzujeme zločinné zabíjení obyvatel, kteří chtějí žít v míru ve svých domovech, zbudovaných dle svých přání a představ. Má snad právo na sebeurčení jenom někdo? Občané oblastí Doněcka a Luhanska svou vůli spravovat si své záležitosti svobodně, sami a dle svých představ vyjádřili svým odporem a vytrvalostí dostatečně jasně!

Nechceme a odmítáme lživé, jednostranné informace, které očerňují nevinné, kryjí zlo a pomocí nichž je manipulováno s lidmi. Nesouhlasíme se způsobem cenzury a manipulace, které předvádí naše média, včetně těch veřejnoprávních.

Voláme k odporu proti bezpráví! Voláme k boji proti fašismu! Voláme po míru, po spolupráci mezi národy a po jejich rovnoprávnosti.

V Radonicích, okres Chomutov      

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: kscm.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

17:04 Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.