Gabriel (BPP): Lítačka... A co přijde dál?

27.01.2016 10:12

Tak máme novink... Budeme jezdit na lítačku. Novinka od primátorky Krnáčové, díky níž budeme v Praze jezdit na lítačku a Open card vyhodíme do koše.

Gabriel (BPP): Lítačka... A co přijde dál?
Foto: ODS
Popisek: Jan Gabriel

Logika karty Pražana byla tam, kde ji evidentně paní primátorka nevidí a nehledá. Dle jejího uvažování jsme  mohli zůstat u tzv. legitimací. Na ně si většina z nás ještě pamatuje.

Open card totiž sloužila nejen jako průkazka na MHD, jako průkaz do knihovny, mohli jsme s ní platit parkovné a měli na ni být navázány další funkce a výhody pro Pražany vztahující se k návštěvě a slevám v divadlech, možnému využití na placených parkovištích, výstavách apod. 

Je jen neschopností těch, kteří měli chod hlavního města v posledních letech na starost, že se karta dále nerozvíjela. O nefunkčnost karty se zasloužili ti, kteří ji měli rozvíjet a místo toho ji používali k politickému boji. Bohužel.  

A tak přijde další investice. Tentokrát do Lítačky... A co bude dál? Neměl by se někdo začít vážně věnovat problémům hlavního města a řešit je? Nejlépe tak, aby řešení byla přínosem pro Pražany. 

Jan Gabriel, člen zastupitelstva MČ Praha 11

Bc. Jan Gabriel

  • BPP
  • ředitel Domu seniorů Liberec - Františkov, předseda APSS LK
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kocumová (LOL!): Bazén je zavřený a výběrové řízení se protahuje

6:23 Kocumová (LOL!): Bazén je zavřený a výběrové řízení se protahuje

Rekonstrukce bazénu, která byla podle zjištění policie od počátku manipulována přes Petra Židka a sp…