Gabriel: Pánové Štylere a Stropnický mladší, když vás ovládne nenávist...

27.07.2015 18:47

Ing. Kábrt byl vybrán výběrovou komisí a následně Radou hlavního města Prahy jmenován ředitelem odboru územního rozvoje hl. m. Prahy. Logické. Vybrán byl z několika kandidátů na základě výběrového řízení. Opět správné a logické. A dále….?

Gabriel: Pánové Štylere a Stropnický mladší, když vás ovládne nenávist...
Foto: ODS
Popisek: Jan Gabriel

Pánové Štylere a Stropnický ml., když Vás ovládne nenávist,...
...prozradíte na sebe hodně

Ing. Kábrt byl vybrán výběrovou komisí a následně Radou hlavního města Prahy jmenován ředitelem odboru územního rozvoje hl. m. Prahy.  Logické. Vybrán byl z několika kandidátů na základě výběrového řízení.  Opět správné a logické.  A dále….? Strhla se mela, která odhaluje lidské charaktery, ukazuje nejnižší lidské pudy a zároveň nám předestírá, že slova některých rádoby politiků byla jen a jen lží.

Výše uvedení pánové Štyler a Stropnický ml. zpochybňují vše. Odborné kvality uchazeče, kterého vybrala komise, komisi, která vybrala, výběrové řízení, ale dokonce tedy to, co hlásali před volbami: na odborná místa patří odborníci, nikoli kamarádi, výběrová řízení jsou nedotknutelná. Dle všeho se vybraný odborník nehodí? Nebo snad nenávist zastínila pánům mozek? Začínám mít obavy, jak asi probíhají výběrová řízení na Praze 11 na vedoucí místa jednotlivých odborů. Že by hlavním kriteriem byla politická vhodnost zájemce? Pravdou je, že jedním vedoucím odboru ÚMČ Praha 11 byl krátce po zvolení do zastupitelstva hned vybrán zastupitel za ANO Praha 11 (následně se vzdal místa v zastupitelstvu). V tomto kontextu zajímavé.

A závěr: Určující by mělo být vzdělání, případná koncepce, odborné kvality. Nikoli to, co na uchazeče naplive politik. Už vůbec ne politik, jehož jedinou ambicí je bořit a ničit. Ředitel odboru je úředník, který se musí při výkonu své práce řídit platnými zákony, platnými vyhláškami a paragrafy. Z čeho máte tedy pánové strach? Že je to odborník, který vám uvidí do karet???  Nebo jde Vaše nenávist tak hluboko, že člověk, který vás odborně „strčí do kapsy“ a na vše vám nekývne, Vám prostě lidsky vadí a nejste schopni unést, že jsou lidé chytřejší, vzdělanější a daleko více odborníky na tu kterou problematiku, než jste Vy? 

Bc. Jan Gabriel

  • BPP
  • ředitel Domu seniorů Liberec - Františkov, předseda APSS LK
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…