Grulich (ODS): Kdo lže, ten krade, do pekla se hrabe

30.07.2015 11:35

Po přečtení rubriky s názvem "slovo starostky" Novin Prahy 12 se mi vybavila dětská říkanka, kterou jsme si jako děti říkaly - "Kdo lže, ten krade, do pekla se hrabe".

Grulich (ODS): Kdo lže, ten krade, do pekla se hrabe
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor za ODS Tomáš Grulich

Čtenář po přečtení článku, musí mít dojem, že všechno je zalité sluncem, protože u nás v celých Modřanech nebudou žádné hrací automaty, v Komořanech už nebudou zácpy a zelená louka na Šabatce je zachráněna od výstavby. Dokonce najdete, kdo za to může, aby přeci bylo čtenáři jasno. Takže si starostka Rázková s velkou chutí ve své rubrice musela kopnout do místní ODS či Magistrátu. Čtenář musí mít přeci jasno, že za všechno můžou oni a já, jediná spasitelka Prahy 12 za nic nemůžu.

Jenže paní starostka má hodně krátkou paměť a vy všichni, co máte internet, si informace lehce najdete. Například se na internetu dozvíte, že paní starostka byla či je členkou KDU - ČSL, Sdružení občanů Prahy 12 a Změny pro Prahu 12 či dalších hnutí a spolků. Hlavně tři první jsou paní starostkou dle potřeby různě využívány a prezentovány. Ptáte se proč???? Protože jedině tak se můžete za někoho schovat, nejúčelněji cokoliv blokovat, vyvolat soudní spor a dojít k mimosoudnímu vyrovnání, a to třeba i finančnímu. Vzpomeňte si na její boj proti stavbě obytných domů U dubu. Stavba stála několik let, byly zde vzácné žáby. Ty zázračně odešly, došlo k mimosoudnímu vyrovnání mezi spolkem a investorem a zeleň, o kterou tak šlo? Světe div se! Zastavená plocha je rázem o 400 m2 větší než původní projekt.

Donekonečna může hrát hru " Já nic, já muzikant, to přeci chtějí občané" a věřte, že jí paní Rázková velmi úspěšně, více než 10 let, poctivě hraje, protože se dá hrát legálně. Když má někdo silný žaludek, tak jsou pro něj občané vhodným prostředkem pro prosazení osobních cílů.

Další informací co umí vyhledat internet je, že starostka Rázková minimálně 10 let úspěšně blokovala ve sdružení občanů napojení na Pražský okruh, a to ve svatém boji o zdraví občanů. Dnes, když se občané v Komořanech dusí výfukovými plyny ze zvýšené dopravy, najednou je zastáncem napojení na okruh. Přichází opět s prokazatelně nereálnou a již několikrát odmítnutou variantou mostu napojeného na třídu Generála Šišky. Že je tato varianta nesmyslně drahá, že zasahuje výrazně do chráněných lagun u Vltavy, o tom se již mlčí. Napojující křižovatku na okruh, dejme ji k sousedům na zahrádku. Za Vltavou nás nikdo nevoli. 

A co se zachráněné louky v Komořanech u Šabatky a zrušení nulové tolerance hracích automatů týká, vyhledejte si informace o finančním daru a poslechněte si zvukový záznam zastupitelstva, je tam úplně všechno, jen Vás to bude stát trochu času.  Na můj přímý návrh na odmítnutí stavby na Šabatce hlasovala paní starostka proti.

Na minulé schůzi se nedostavil dostatečný počet zastupitelů z koalice a nebyl schválen program a zastupitelstvo bylo zrušeno. Kdo za to může podle paní starostky? No přece opoziční zastupitelé z ODS a TOP09. Ti chtěli projednávat některé body navíc a to se koalici nelíbilo.

Dostáváme se do podivné doby. Význam slov přestává platit. Když jste před lety nachytali někoho na lži a pohrozili, že to zveřejníte, z devadesáti procent se váš politický soupeř stáhl. Dnes na zastupitelstvu citujete ze zápisů a paní starostka se ani nezačervená a ani nereaguje. Je jí to jedno. Že je Vám špatně, no to nám taky, ale můžete nám pomoc.  Přijďte na zastupitelstvo poslechnout si starostku Rázkovou, vezměte sebou své sousedy či známe, kterým to také není jedno, co se děje. Přijďte, nesmí Vám to být jedno!

Tomáš Grulich, předseda ODS Praha 12

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová Adamová (TOP 09): Rozšíření rodiny unijních demokracií je naší strategickou nutností

15:14 Pekarová Adamová (TOP 09): Rozšíření rodiny unijních demokracií je naší strategickou nutností

Předsedkyně Poslanecké Sněmovny Markéta Pekarová Adamová se s předsedou Senátu Milošem Vystrčilem ve…