Hadrava (ANO): Praha chce zpracovat digitální povodňový plán

03.09.2015 20:21

Městská rada ve středu schválila záměr zpracovat "„Digitální povodňový plán hl. Prahy a digitální povodňový plán všech jejích městských částí". Podmínkou je, že na něj bude poskytnuta dotace z operačního programu Životní prostředí pro období 2014 – 2020.

Hadrava (ANO): Praha chce zpracovat digitální povodňový plán
Foto: Praha.eu
Popisek: Primátorka Adriana Krnáčová a radní Libor Hadrava

„Praha dosud takto zpracovaný povodňový plán nemá, jeho vytvoření a zařazení do celorepublikového Povodňového informačního systému by bylo velmi potřebné v případě povodňových situací. Předpokládané náklady na jeho zpracování představují 24,2 milionu korun a bez dotace z Evropské unie, která by pokryla 85 procent této částky, bychom v současné době záměr nerealizovali. Rada hlavního města Prahy mi proto uložila, abych zajistil podání žádosti o dotaci z Operačního programu  Životní prostředí pro období 2014 - 2020 na zpracování tohoto plánu,“ uvedl radní Libor Hadrava, v jehož kompetenci tato problematika je.

Termín pro podání žádosti o dotaci je 13. 11. 2015, projektovou dokumentaci, potřebnou pro podání žádosti, zpracuje Institut plánování a rozvoje hl. m. Prahy.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

15:06 Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu a Andreji Babišovi.