Haláková (KDU-ČSL): Respirátory pro potřebné

16.03.2021 9:09

Krajská předsedkyně a radní pro kulturu a památkovou péči Olga Haláková v pátek předala 250 kusů respirátorů zástupcům společnosti Český západ o.p.s.

Haláková (KDU-ČSL): Respirátory pro potřebné
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Oľga Haláková

Navázala tím na vzájemnou dlouhodobou spolupráci. Český západ se zaměřuje na poskytování odborného sociálního poradenství a sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi. Jménem společnosti převzal respirátory se svou kolegyní pan ředitel Ondřej Fábera.

„Mockrát Vám děkujeme za tuto nabídku, respirátory určitě využijeme pro potřebné. Český západ poskytuje své sociální služby, konkrétně aktivizační služby pro rodiny s dětmi, v celém regionu Bečovska, Toužimska, Tepelska, Bochovska a Žluticka. Pokrýváme řídce osídlenou část Karlovarského kraje a práce tady máme doslova jako na kostele. Máme kanceláře ve všech nejvýznamnějších městečkách tohoto regionu a jsme rádi, že tady můžeme tímto způsobem pomáhat. K tomu všemu se nám respirátory hodí a moc Vám děkujeme,“ uvedl při této příležitosti ředitel společnosti pan Ondřej Fábera.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Jurečka v kostce

8:19 Mašek (ANO): Jurečka v kostce

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důchodově reformě ministra Jurečky