Hamáček (ČSSD): Ať uděláte cokoliv, vždycky tu bude nespokojenost

24.09.2018 8:35

Komentář na facebookovém profilu k nadcházejícím volbám

Hamáček (ČSSD): Ať uděláte cokoliv, vždycky tu bude nespokojenost
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Hamáček

Pozice předsedy strany není jednoduchá a je jedno, zdá máme 7,5 nebo 20 procent. A ať uděláte cokoliv, vždycky tu bude nespokojenost.

Chci ale říci všem, kdo naší straně nepřejí, nebo členům, kteří mají obavy, že za dva měsíce ve vládě jsme toho stihli udělat hodně: stáli jsme za historicky největším zvýšením důchodů, vyjednali jsme navýšení platů ve veřejném sektoru i v bezpečnostních sborech a další prostředky na nutné investice, a také více peněz do kulturního dědictví. A budeme pokračovat.

Mějme ale na paměti, že ČSSD nejsem jenom já, Jirka Zimola či další vrcholní představitelé. Jsou to tisíce zastupitelů, radních a starostů, kteří spravují své obce nebo naopak důsledně kontrolují správu obcí z opozice. Najdete je v Karviné, Pardubicích nebo Jihlavě. Všude. Sociální demokracie je právě těch 13 501 kandidátů a kandidátek, kteří se teď uchází o podporu voličů. Jako předseda jezdím po krajích a mluvím se členy tváří v tvář. A budu to dělat dál. Je potřeba být na jedné lodi. Těší mě, že se to začíná dařit. Právě proto věřím v naše kandidáty a jejich výsledky z regionů. Ať je hlas ČSSD na radnicích pořádně slyšet!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Nejhorší masová střelba je i po pěti měsících stále ve stadiu vyšetřování

21:03 Richter (ANO): Nejhorší masová střelba je i po pěti měsících stále ve stadiu vyšetřování

Projev na 103. schůzi Poslanecké sněmovny 21. května 2024 - Návrh na zřízení vyšetřovací komise Posl…