Hamáček (ČSSD): Vyvolávat ve voličích strach ničemu neprospěje

23.08.2018 15:37

Reakce na facebookovém profilu na výroky Tomia Okamury.

Hamáček (ČSSD): Vyvolávat ve voličích strach ničemu neprospěje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ČSSD Jan Hamáček

Bohužel se stalo pravidlem, že každou chvíli musím vyvracet nesmysly poslance Okamury, kterými se pokouší strašit lidi a získat pro sebe politický prospěch.

Takže speciálně pro pana poslance Okamuru: Po České republice se v žádném případě nepohybují „tisíce nezákonných migrantů bůh ví odkud“, kteří by přes naše území mířili do Německa, jak se pokoušíte lidem namluvit. Těmito řečmi, pane Okamuro, snižujete práci celého policejního sboru.

Případů nelegální tranzitní migrace přes ČR do Německa nebyly za letošní první půlrok tisíce, ale přesně 124! A toto číslo díky skvělé práci a opatřením Policie ČR stále klesá! Pan Okamura také zapomíná dodat, že většina cizinců nelegálně překračujících naši hranici do Německa jsou občané Ukrajiny či Moldávie.

Na rozdíl od pana Okamury, který o nelegální migraci jen mluví, já ji skutečně řeším. Setkávám se s policisty, kteří v příhraničních oblastech slouží a znají situaci z první ruky. A odvádějí skvělou práci, ve které jim chci pomoci. Proto nyní bojuji za rozpočet policie, aby měla dostatek lidí a vybavení na ochranu našich občanů nejen proti nelegální migraci, ale proti veškeré trestné činnosti.

Pokud chce pan Okamura policii opravdu pomoci, a ne pouze vyvolávat strach, měl by znát práci policie. Vymýšlet si statistiky a vyvolávat ve voličích strach ničemu a nikomu kromě pana Okamury neprospěje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štěpánek (Trikolora): Normální vláda by Koudelku už dávno odvolala

9:02 Štěpánek (Trikolora): Normální vláda by Koudelku už dávno odvolala

Kdybychom žili v normální zemi a měli normální vládu, vláda by ředitele Bezpečnostní informační služ…