Hampl (APAČI 2017): Byly doby, kdy Češi nekupovali předražené pandury, ale sami byli špičkovým výrobcem

29.09.2016 14:05

Obojživelný obrněný transportér OT-64 SKOT bude hlavním vozidlem kolony, která bude ve dnech 30.9. – 3.10. křižovat okresy Beroun a Praha – západ. Jízda národní hrdosti bude vyvrcholením senátní kampaně předsedy Alternativy pro Českou republiku Petra Hampla.

Hampl (APAČI 2017): Byly doby, kdy Češi nekupovali předražené pandury, ale sami byli špičkovým výrobcem
Foto: Archiv PH
Popisek: Petr Hampl

„Nejde jen o volební akci. Především chceme připomenout, že byly doby, kdy Češi nekupovali předražené pandury, ale sami jsme byli špičkovým výrobcem takové techniky. Byli jsme schopni postavit milionovou armádu. Dnes se potřebujeme co nejrychleji obnovit národní nezávislost a soběstačnost,“ prohlásil Petr Hampl.

Kolona projede mimo jiné Beroun, Hořovice, Hýskov Liteň, Loděnici, Nižbor, Řevnice, Zadní Třebáň a Zdice. Na jednotlivých zastávkách budou mít děti možnost prohlédnout si vozidla, účastníkům se dostane odborného výkladu a proběhne i doprovodných program, jehož se budou na některých zastávkách účastnit různé osobnosti kulturního a společenského života.

Bojové vozidlo OT-64 SKOT má pohon všech osmi kol, dvě řiditelné přední nápravy a další moderní agregáty. Je poháněno dvanáctilitrovým motorem Tatra T-928-14.  Pohon na vodní hladině obstarávají dva lodní šrouby. Výzbroj tvoří 14,5mm velkorážní kulomet KPVT se spřaženým kulometem SGMT ráže 7,62 mm.

Alternativa pro Českou republiku 2017 (Apači) je národně orientovaná, euroskeptická, liberálně konzervativní strana. Zakladatelé Apačů se hlásí ke stejným hodnotám, cílům a stejné politice, jakou německým občanům nabízí tamní Alternative für Deutschland (AfD), a chce být pro české voliče stejnou alternativou.

Hlavním cílem, ke kterému směřuje naše veškeré snažení, jsou volby do Poslanecké sněmovny v roce 2017. Má-li se v téhle zemi něco změnit, musíme tyhle volby vyhrát!

PhDr. Petr Hampl, Ph.D. je sociolog, který se ovšem živí jako drobný podnikatel, takže neztrácí kontakt s běžným každodenním životem. Již 10 let píše články, v nichž upozorňuje na problémy, jakými jsou přebujelá byrokracie, vytváření izolované vládnoucí elity, úpadek tradiční morálky, politické neziskovky a nedostatek vlastenectví. V červnu 2016 byl zvolen předsedou Alternativy pro Českou republiku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Česká měna reálně posiluje vůči euru o dvacet procent

13:09 Fiala (SPD): Česká měna reálně posiluje vůči euru o dvacet procent

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhodám české koruny