Hampl (Svobodní): Filozof, který filozofii ani neučí, ale nenávidí lidi

12.06.2015 9:07

Aktuální glosa člena Svobodných, sociologa Petra Hampla, na téma včerejšího pořadu "Máte slovo".

Hampl (Svobodní): Filozof, který filozofii ani neučí, ale nenávidí lidi
Foto: Ivan Dostál
Popisek: PhDr. Petr Hampl na besedě ve Valašském Meziříčí

Tak jsem chvíli brouzdal a zdá se mi, že jsme nechali napálit. "Filosof Milan Kohout" nikdy nestudoval filosofii, nenapsal žádný filosofický spis (ani malý článek) a neučí ji - aspoň podle toho, co ukazuje Google.

Milan Kohout v pořadu Máte slovo.

Působí sice na pražské filosofické fakultě, ale jako externí lektor angličtiny. Ve skutečnosti to je "umělec", který se zabývá pouličními exhibicemi a podobnými záležitostmi.

V posledních týdnech hraje sluníčko a přehrává do absurdnosti. Druhá věc je, že možná perfektně odkryl, v čem sluníčkovost spočívá.

Otevřeně mluví o tom, že nenávidí místní lidi, že je snaží převychovávat a že chce evropskou společnost úplně zničit. A žádné spolusluníčko to nerozporuje! Proto byly mnohem zajímavější reakce z publika - myslím toho studenta filosofické fakulty, co se chystá na dráhu profesionálního aktivisty a reakce dam z neziskovek.

Říkali umírněnějším způsobem totéž. Debata se urychluje a nebudu se divit, jestli se za pár měsíců začne v "kavárně" otevřeně mluvit o nutnosti vyhladit nebo aspoň zotročit českou populaci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Zavádí se společné, jednotné a závazné azylové řízení,

20:01 Fiala (SPD): Zavádí se společné, jednotné a závazné azylové řízení,

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.