Hampl (Svobodní): Kdo by stál o vedení strany, kde je tolik multikulti blbečků?

22.11.2015 13:50

Upozorňuji na další skvělý kousek Josefa Zbořila. Připomíná mimo jiné to, co dávno vědí všichni kromě sluníčkových blouznivců, ale co je zapotřebí znovu opakovat: islámská imigrace na západ je součástí dobyvatelské strategie. A Hampl k tomu doplňuje, že se to netýká jen tisíců mladých mužů ilegálně překračujících hranice, ale také třeba zkupování pozemků.

Hampl (Svobodní): Kdo by stál o vedení strany, kde je tolik multikulti blbečků?
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Sociolog Petr Hampl.

Nejzajímavější je citát jednoho z šéfů islámského bratrstva (zkráceno): „Pro dosažení islámské nadvlády na Západě se nemusíme uchylovat k terorismu. Stačí uznat právo na to, abychom nebyli asimilováni…“

Shodou okolností to čtu v době, kdy dostávám e-maily od tvrdého jádra machovské části Svobodných. V podstatě všechny vyjadřují stejné přesvědčení, že pokud někdo brání muslimům vytvářet izolované enklávy s vlastními pravidly, je fašistou (a samozřejmě, že Hampl je nebezpečnější než islámští radikálové).

Pak se mi nedivte, že jsem ve vztahu ke Svobodným rozpolcený. Slíbil jsem, že tu stranu vytáhnu z průšvihu a jestli budu zvolen předsedou, udělám to. Ale na druhou stranu, kdo by stál o vedení strany, ve které jsou desítky takových multikulti blbečků?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

16:21 Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

Rekapitulace výsledků práce ministryně pro vědu, výzkum a inovace, zveřejněná na svém veřejném faceb…