Hampl (Svobodní): Potřebujeme každou ruku a každou nohu

02.11.2015 13:09

Komentář člena Svobodných, sociologa Petra Hampla:

Hampl (Svobodní): Potřebujeme každou ruku a každou nohu
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Sociolog Petr Hampl.

Pokud se k vám dostala zpráva o tom, že prý budu 17.listopadu vystupovat na společné demonstraci s Národní demokracií a Tomio Okamurou, tak kategoricky prohlašuji, že ta zpráva je nepravdivá.

Vím, že zklamu ty, kdo si myslí, že pokud se sejde hodně part na stejném náměstí, tak by se tím něco vyřešilo. Podle mě by se tím nevyřešilo vůbec nic. Vládě je úplně úplně ukradené, jestli demonstruje 100 lidí nebo milion lidí. Nejde o demonstrace, ale o to, kdo odvede kolik práce v běžných týdnech, kdy žádné demonstrace nejsou. Kdo objezdí kolik měst a vesnic, uspořádá kolik besed, jaké návrhy zákonů kdo vypracuje a jestli je dokáže dostat na jednání parlamentu. O to jde.

Sjednotitelé demonstrací ať si sjednocují. Až je to přestane bavit a budou chtít začít pracovat, můžou se mi ozvat. Potřebujeme každou ruku a každou nohu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…