Hampl (Svobodní): Tepličtí, zaměřte se na slabé místo nepřítele... Vajíčka na Kuberu

04.08.2015 10:15

Komentář člena Svobodných, sociologa Petra Hampla:

Hampl (Svobodní): Tepličtí, zaměřte se na slabé místo nepřítele... Vajíčka na Kuberu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Hampl

Pokud chtějí tepličtí obnovit vládu zákona ve svém městě, měli by se vykašlat na neproduktivní akce v parku a zaměřit se na slabé místo nepřítele - primátora Kubera. Tlačit na něj tak dlouho, dokud nevyhlásí nulovou toleranci k napadání psů a k rušení nočního klidu a dokud to jeho podřízení nezačnou tvrdě prosazovat. Prostředků má Jaroslav Kubera dost.

Takže demonstrace před Kuberovým domem, blokády jeho kanceláře, vajíčka na Kuberu, veřejné spalování plakátu s Kuberou, vulgární karikatura Kubery na každém rohu, pokřikování, kdykoliv půjde po ulici...tak dlouho, dokud nezačne dělat svojí práci nebo dokud nepodá rezignaci. Když je primátor zbabělec a odmítá dělat svojí práci, je na lidech, aby mu připomněli jeho povinnosti. Především je důležité nedat na všeobecné uklidňující kecy, které primátorovi skvěle jdou, ale trvat na konkrétních opatřeních.

Teplice jsou dnes pilotním projektem islamizace českých zemí. Ale pořád je šance, že budou pilotním projektem úspěšné sebeobrany.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Ukrajinský poddaný vysvětluje lámanou angličtinou senilnímu staříkovi

12:05 Rajchl (PRO): Ukrajinský poddaný vysvětluje lámanou angličtinou senilnímu staříkovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v Bílém domě.