Hampl (Svobodní): Udělají vše, aby se Češi nemohli bránit

03.06.2015 10:51

Glosa člena Svobodných, sociologa Petra Hampla:

Hampl (Svobodní): Udělají vše, aby se Češi nemohli bránit
Foto: David Hora
Popisek: Sociolog Petr Hampl na besedě v Českých Budějovicích

Dostal jsem několik dotazů, co říkám incidentu v Olomouci, kde skupina muslimských kolonistů přešla od urážek a vyhrožování k fyzickému napadání. Co bych tomu mohl říkat? Všichni jsme věděli, že se to začne dít. A všichni víme, že to brzy bude mnohem horší. Muslimové to vědí (proto o nás hovoří jako o svých budoucích otrocích), řadoví policisté to vědí, ví to 90% populace.

Jen politicko-aktivistická třída to tiše schvaluje a udělá všechno pro to, aby se Češi nemohli bránit. V dalším kroku musíme počítat s tím, že agresivity ze strany muslimů přibude, část místního obyvatelstva se nechá zastrašit (někteří žijí ve strachu už dnes) a policisté, kteří se pokusí dělat svou práci, budou čelit drsnému napadání ze strany neziskovek a centrálních úřadů.

Když jsem psal před víc než půl rokem, že je nejvyšší čas učit se bojovat, myslel jsem to vážně. Bojím, že většina dobrých lidí v téhle zemi ten čas nevyužila. Hlavně proto, že se pořád ještě držíme iluze, že to za nás vyřeší vláda. Ani náhodou!

Politicko-aktivistická třída má jiné priority - třeba důkladnější kontroly, jestli jsou ve všech obchodech s brýlemi provedeny stavební úpravy podle norem, jestli všichni hospodští vydávají správné účtenky nebo jestli si podnikatelky neberou do práce svoje děti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

13:09 Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi Heleny Langšádlové, ministryně pro vědu, výz…