Hannig (Rozumní): Evropa zahnána do kouta

21.01.2016 5:29

Znáte to. Když je někdo zahnán do kouta, už mu nezbude nic jiného než se bránit jakýmkoliv způsobem.

Hannig (Rozumní): Evropa zahnána do kouta
Foto: Archiv PH
Popisek: Petr Hannig, předseda Strany zdravého rozumu

Po silvestrovské noci se dozvídáme z oficiálních zdrojů to, co jsme dostávali od svých internetových přátel a co putovalo přeposíláním po internetu. Nikdy jsem tyto zprávy neventiloval na tomto blogu. Teď se ovšem ukázalo, že hodně z těch po síti putujících zpráv byla pravda.

Gangy mladých zločinců ze severní Afriky, migrantů, napadají v severním Porýní nejenom Němce ale i turisty. Proč se jim říká „uprchlíci“, když přece například z Maroka není vůbec proč utíkat. Dočetl jsem se v oficiálním médiu, že mladý Maročan přepadl japonské turisty v centru Kolína nad Rýnem. Tři jeho další kumpáni dvojici starších turistů drželi, zatímco Maročan jim hrozil, že jim vypíchne oči. Pak jim ukradli mobily, peněženky, fotoaparáty a kreditky. A teď to přijde. Policie zločince dopadla, on jim nahlásil, že je nahlášen v azylovém domě a že mu Německo dá azyl. Policie ho hned po výslechu propustila.

To je prostě příšerné. Média až do silvestra mluvila o něčem jiném, než byla každodenní zkušenost obyvatel, kteří byli a jsou konfrontováni s násilím, o kterém se z důvodů politické korektnosti nesmělo psát. V Německu se pozváním nelegálních imigrantů porušují nejenom unijní zákony, ale i platné německé zákony.

Nazývat masu migrantů „uprchlíky“ je naprosto lživé. Uprchlík prchá odněkud, ale tato masa se doslova dere někam.

To, co jsme my z hlediska zdravého rozumu považovali na začátku „uprchlické“ vlny za hazard německé a švédské  politické reprezentace, bude v budoucnu katastrofa. Protože masa migrantů úplně vysaje evropské, nejenom sociální, systémy a Evropa už nebude schopna finančně podporovat obyvatelstvo zemí sužovaných válkami a přírodními katastrofami. Také proto je naprosto nehumánní počínání politiků, kteří uvažují jak přijmout a rozdělovat desítky milionů migrantů. To povede jenom k chaosu a ve svém důsledku k válce na evropském území a v podstatě to bude i proti obyvatelstvu zemí, ze kterých migranti https://twitter.com/ migrují.

Pokud chce Evropská unie dávat peníze Turecku na řešení uprchlické krize (zde nedávám slovo uprchlická do uvozovek, protože pokud skutečně migranti utekli do první bezpečné země ze země zmítané válkou, tam se jedná o uprchlíky. Vše ostatní, co se valí Evropou jsou migranti a nemají mít podle všech platných zákonů status uprchlíka) takže za peníze Turecku musí být umožněno okamžité, třeba i násilné navracení migrantů z řeckých ostrovů zpět na turecké území.

Teď se vrátím zpět k úvodní větě. Německá politická reprezentace se naprosto rozchází s náladou německého obyvatelstva. Němci, zvyklí dodržovat dobrovolně a striktně všechny zákony, vidí, že to někdo v jejich zemi nedělá a přesto není za to trestán, ale naopak je za to odměňován sociálními dávkami z jejich peněz, z peněz  německých daňových poplatníků. A žádná německá politická reprezentace kromě Alternativy pro Německo nevyjadřuje většinovou náladu obyvatelstva. Pokud se rychle, či alespoň v dohledné době něco v Německu v rámci demokratického řešení problému nezmění, může nastat velký problém. Němci jsou schopni snášet leccos, ale jakmile je toho „zufiel“ – příliš, tak se rozhýbou.

Vítězné mocnosti dusící Německo po první světové válce si také mysleli, že  mohou neustále utahovat šrouby. Dnes ovšem utahuje šrouby německého obyvatelstva sama německá vláda. Z dnešní zoufalé situace se stotisícovými armádami migrantů, z jejichž středu se rekrutují zločinci, mající na svědomí věci, které nyní vyplouvají na povrch, by se mohl vygenerovat nový Hitler. A to bychom my, bezprostřední sousedé Německa, velice neradi viděli. Nenechme tedy zahnat poklidné a zákonů dbalé německé obyvatelstvo do kouta. Nemuselo by se to nám, ale ani celé Evropě, vyplatit.

Psáno pro blog idnes.cz

Mgr. Petr Hannig

  • Rozumní
  • Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…