Hannig (Rozumní): Je riskantní dávat prostor jen těm stranám, za kterými stojí peníze miliardářů

06.05.2017 10:09

Stanovisko předsedy politické strany ROZUMNÍ k vládní krizi:

Hannig (Rozumní): Je riskantní dávat prostor jen těm stranám, za kterými stojí peníze miliardářů
Foto: archiv kandidáta
Popisek: předseda Strany zdravého rozumu – ne ilegální imigraci – peníze raději pro naše lidi Petr Hannig

ROZUMNÍ – stop migraci a diktátu EU – peníze našim občanům, důchodcům, dětem, zdravotně postiženým... pokládají současnou politickou krizi za důsledek neustálého upřednostňování parlamentních stran v českých médiích.

Dále je riskantní dávat prostor jen těm stranám a hnutím, za kterými stojí velké peníze miliardářů, ať už je jejich rétorika jakákoliv.

Dokud média nebudou dávat rovnocenný prostor všem kandidujícím subjektům alespoň v parlamentních volbách, tak žádná z tzv. nových stran, která je většinou postavena ne na ideálech, ale především na velkých penězích nějakého mocného miliardáře stojícího za stranou, nebo dokonce stojícího v popředí strany, tak nikdy tyto strany nebo hnutí nebudou zajímat dennodenní problémy pracujících lidí, důchodců, dětí ať už v kompletních rodinách, nebo v domácnosti pouze jednoho z rodičů.

Tyto uměle, na penězích bohatců vytvořené strany nikdy nedohlédnou na svízele zdravotně postižených, nebudou bránit naše občany před vyprodávání nezbytných léků pro nemocné do zahraničí. Takové strany, ať už je jejich rétorika jakákoliv, budou vždy v první řadě hájit zájmy svého miliardářského donátora.

V těchto dnech vidíme, že parlamentní strany zajímají jen a jen jejich zájmy. Jestli jim rostou, nebo propadají preference, to je to hlavní, co je zajímá. Dělají proti sobě intriky, pravda je pro ně hloupým přežitkem.

ROZUMNÍ budou dělat předvolební boje bez jakýchkoliv peněz těch, co za své peníze v budoucnosti budou chtít tučnou odměnu. Nechtějí od těchto struktur ani korunu.

ROZUMNÍ budou oslovovat své voliče myšlenkami, návrhy na zlepšení situace, nebo alespoň na udržení takové, která je dnes. Protože v případě vítězství Emmanuela Macrona, exponenta nejvyšších mezinárodních finančních kruhů ve francouzských prezidentských volbách, nastane pro ČR skutečně krušná doba. Macron vyhrožuje tvrdými sankcemi proti těm státům, co nechtějí přijímat migranty. Neříkám zde „uprchlíky“, protože uprchlíci utíkají odněkud, to co se do Evropy hrne, je však cílená invaze na sociální systémy jednotlivých států.

     Nikdy jsem necítil jakékoliv negativní pocity vůči někomu, kdo je jiné barvy, jiného vyznání, kdo je jiný než já. Vzhledem k tomu, že disponuji schopností komunikovat několika jazyky, tak mám mezi mnohými jednotlivci odlišného kulturního a náboženského světa známé a rád se s nimi bavím. Třeba se Syřany o tom, co tuto historicky významnou zemi donutilo kleknout si na kolena. V mé kapele kdysi hrál Syřan. Další sólista byl z Indonésie – muslim. Ale tento obrovský nápor na Evropu a v blízké budoucnosti i na naši zemi, je zcela něco jiného, nebezpečného. Jedná se o samu existenci naší země takové, jakou ji známe už po staletí.

A naši politici (i když slovo naši zde vždy není na místě) se starají jen o své problémy. O své MALICHERNÉ problémy ve srovnání s tragédií, co nás čeká, nebudeme-li jednotní.

Proto ROZUMNÍ chtějí jít příkladem, a spolu s dalšími stranami odhodili své různosti a nechuti a jde jim o budoucnost naší země, našich občanů.

Parlamentní politici, zanechte nenávistí, dovládněte do řádného termínu. Přestaňte být šašky pro celou Evropu. Vždyť nás už nikdo nebude brát vážně. Buďme vstříc nejisté budoucnosti jednotní. A poslanci, mějte zájem o takové věci, které nám v budoucnosti mohou zavařit stejně tragicky jako změna složení našeho obyvatelstva.

Smlouva CETA, o které napíši příště, je právě tak nebezpečná a možná ještě nebezpečnější. Ovšem, v tom případě oligarchové mají zcela jiné zájmy, než řadový občan. Peníze jsou mocným vládcem a nikdy jich nemá dost i ten, kdo jich má nejvíc.

P.S. Samozřejmě, že držím palce Marine Le Pen, se kterou jsme se v Praze bavili nejenom o politice. A vůbec, není taková, jak ji francouzská média interpretují. Je prostě fajn a volí ji i takové skupiny obyvatelstva, o kterých by to čtenář, který se o ní dozvídá jenom negace, nečekal.

Mgr. Petr Hannig

  • Rozumní
  • Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

21:10 Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k zákazu HHC.