Hannig (Rozumní): Rozumní jsou jediní

23.02.2021 14:32

Rozumní - spravedlnost a životní jistoty, jsme jedinou stranou z tzv. vlastenecké scény, kteří důsledně hájí právo na život a zdraví ohrožených skupin obyvatelstva, to jest seniorů a zdravotně handicapovaných pro něž by nákaza byla ohrožením života.

Hannig (Rozumní): Rozumní jsou jediní
Foto: Vít Hassan
Popisek: Petr Hannig

Něco z vlastní kuchyně. COVID vhodil vidle do tak zvané vlastenecké scény. A stalo se, že my Rozumní - spravedlnost a životní jistoty, jsme jedinou stranou z tzv. vlastenecké scény, kteří důsledně hájí právo na život a zdraví ohrožených skupin obyvatelstva, to jest seniorů i zdravotně handicapovaných lidí mladšího věku, pro něž by nákaza mohla znamenat těžké ohrožení.

Anketa

Je dobře, že Roman Prymula odešel ze všech veřejných funkcí a nechce se vracet?

hlasovalo: 11677 lidí

Samozřejmě uznáváme záslužnou úlohu vlády v boji za zdolání viru i v boji proti úmyslnému hacení všech nařízení velkou částí obyvatelstva, která pokládá vir za imaginaci a nepřesvědčí je nic, ani narůstající úmrtnost dokonce i mezi mladšími ročníky. Bohužel v tomto boji je vláda osamocena, staví se proti jejímu úsilí Senát, Ústavní soud, všechny ostatní opoziční parlamentní strany a média (ČT, CNN Prima, Barrandov), která dávají prostor všem, i těm nově vzniklým, jenom když tepají vládu. Rozumní, kteří stojí za vládou v jejím boji proti viru a za ochranu ohrožených skupin obyvatelstva, se do médií nedostanou. Nechápeme, jak všechny ostatní vlastenecké strany a hnutí a včetně těch nově vzniklých (či se tak tvářících), ignorují zájmy těch, co jsou jejich voliči. Ať už to je SPD, Trikolora, Volný blok, Aliance národních sil a dokonce i Národní demokracie, se kterou jsme kandidovali do různých druhů voleb (I když v případě Národní demokracie se jedná o dlouhodobý postoj, který vyplývá z toho, že se ND domnívá, že Covid je jenom jednou fází prostředků při potlačování demokracie a svobody). Rozumným tedy ( i když chápou pohnutky ostatních vlasteneckých stran) nezbývá nic jiného, než pevně stát na svém, to jest na ochraně seniorů a ohrožených vrstev obyvatelstva i třeba proti všem.

Převzato z Profilu.

Mgr. Petr Hannig

  • Rozumní
  • Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Konec opožděných plateb, nová směrnice pomůže hlavně malým a středním podnikům

12:12 Kolaja (Piráti): Konec opožděných plateb, nová směrnice pomůže hlavně malým a středním podnikům

Konec problémům s opožděnými platbami. To si europoslanci slibují od nové směrnice, kterou schválili…