Hannig (Rozumní): Začíná se nám to pěkně zašmodrchávat

11.05.2021 16:21 | Komentář

I když si myslím, že průzkumy neodpovídají skutečnosti, tak přece jenom zobrazují určitý trend.

Hannig (Rozumní): Začíná se nám to pěkně zašmodrchávat
Foto: Vít Hassan
Popisek: Petr Hannig

Přátelé, začíná se nám to pěkně zašmodrchávat. I když si myslím, že průzkumy neodpovídají skutečnosti, tak přece jenom zobrazují určitý trend a ten pro lidi, kteří si tak jako já myslí, že člověk by měl v životě pracovat, za svou práci dostat zaplaceno a za své peníze si třeba i svépomocí postavit své bydlení, není nijak veselý. Stále častěji v médiích prosakuje, že někdo či více politiků z dnešních moderních progresivistických stran, kterým fandí dnešní mládež, prosazují, že by se měla zvýšit daň z nemovitostí na 1 % z tržní hodnoty.

Vzhledem k tomu, že si dříve lidé stavěli své domky svépomocí či mladá manželství dostala nevratnou půjčku 200 000 - čtete dobře, dvě stě tisíc (mladým se zdá tato cena dnes směšná, pokud se jedná o vlastní bydlení, ale alespoň vidí, za jakou cenu dříve lidé své nemovitosti postavili), tak dnešní tržní hodnota těchto nemovitostí vzrostla natolik, že by ono 1 % majitelé dříve postavených nemovitostí nemohli utáhnout ze svých důchodů, či dokonce ze svých platů, protože nepoměr mezi současnou tržní cenou nemovitostí a prostředky řadových občanů je neuvěřitelně veliký.

Já jako předseda Rozumných se snažím dát dohromady strany a hnutí, které by tuto, pro mnohé občany katastrofální situaci, mohly zastavit v zárodku, dokud je ještě v úřadu prezident Zeman, který má přece jenom ještě cit pro obyčejné lidi, na rozdíl od potenciálních prezidentských kandidátů.

Mgr. Petr Hannig
předseda Rozumných za provedlnost a životní jistoty

(převzato z Profilu)

Mgr. Petr Hannig

  • Rozumní
  • Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • mimo zastupitelskou funkci

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Petr Hannig

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

11:17 Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k psychotestům pro všechny držitele a nové zájemce o …