Hašek: Proč dáváte vládě další týdny navíc?

22.05.2023 14:07 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dvoutýdenní lhůtě, kterou dala vládě Českomoravská konfederace odborových svazů před vyhlášením generální stávky

Hašek: Proč dáváte vládě další týdny navíc?
Foto: Archiv ČSSD
Popisek: Emeritní hejtman a předseda Asociace krajů ČR Michal Hašek

Napsal jsem odborům do komentáře - To jako vážně? Vám nestačilo, že týdny a týdny vládní koalice stylem pejsek a kočička vařili dort dávala dohromady “konsolidační batoh” a na komunikaci kašlala? Že oznámila podobu údajné důchodové reformy a batohu s tím, že nebudou už žádné změny? Proč dáváte vládě další týdny navíc? To čekáte na Godota? Vždyť všichni víme, že nepřijde…

Anketa

Má ministr financí Zbyněk Stanjura vaši důvěru?

1%
97%
hlasovalo: 44427 lidí

Byl jsem rád za vyhlášení stávkové pohotovosti, jednání tripartity následně jasně ukázalo, co si vláda o vás myslí. Toto vyjádření o dvou týdnech pro vládu mne ovšem velmi zklamalo. Neni nač čekat. Už teď máte organizovat demonstrace a stávky proti vládní deformě po celé zemi, máte hromadně kontaktovat vládní zákonodárce a vysvětlovat v regionech, co vše je špatně a proč.

Není čas na otálení. Vy budete čekat, vláda mezitím bude pracovat na legislativě k batohu. Potom už bude pozdě a přijdete s křížkem po funusu. A tentokrát to může být pro odbory fatální. Prováháte jedinečnou příležitost ukázat, proč jsou odbory důležité a užitečné i v 21. století. A neštěkne po vás potom už ani pes.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Odbory ? Koho brání ... ?, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusemedard , 22.05.2023 14:35:43
Politiky ! Chce to taky změnu ...

|  5 |  0

Další články z rubriky

Ministr Válek: Podpora paliativní péče je jednou z našich velkých priorit

4:32 Ministr Válek: Podpora paliativní péče je jednou z našich velkých priorit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k podpoře paliativní péče.