Havlíček: Vážím si důvěry premiéra Sobotky

23.03.2017 19:26

Velice si vážím důvěry předsedy vlády Bohuslava Sobotky a návrhu na mé jmenování do funkce ministra průmyslu a obchodu. Vedení resortu by pro mě byla další profesní výzva v rámci mého dlouholetého působení jak v oblasti průmyslu, tak na samotném ministerstvu.

Havlíček: Vážím si důvěry premiéra Sobotky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministerstvo průmyslu a obchodu

Považuji za svou velkou výhodu, že resort díky své současné pozici náměstka pro řízení sekce správní, kterou zastávám od roku 2014, velmi dobře znám a jsem detailně seznámen se stavem i vývojem agendy i aktuálním plněním stanovených cílů. Jsem rovněž v úzkém kontaktu s našimi partnery z tripartity, kdy od roku 2014 vedu pracovní tým RHSD ČR pro hospodářskou politiku.

Pokud mne prezident republiky ministrem jmenuje, pak jsem připraven se s maximálním nasazením pustit do dokončení důležitých úkolů, které na ministerstvu v rámci funkčního období současné koaliční vlády zbývají a které jasně definoval premiér Sobotka.

Jedná se zejména o co nejlepší čerpání peněz z fondů EU, podporu exportu a investic, legislativní dokončení důležitých norem, zejména zákona o elektronických komunikacích a v neposlední řadě i práci na silnější ochraně spotřebitelů.

Jiří Havlíček, náměstek ministra průmyslu a obchodu pro řízení sekce správní

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Dvojí metr na utajované informace

11:17 Mašek (ANO): Dvojí metr na utajované informace

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nakládání BIS s utajovanými informacemi