Havlová (Úsvit-NK): Dienstbier pozval 15 tisíc imigrantů, teď bojuje proti domácímu násilí

25.11.2015 20:50

Dnes jsem se dozvěděla, že se ministr Jiří Dienstbier rozhodl dekorovat bílou stužkou, aby veřejnosti připomněl, že se koná mezinárodní den odstranění násilí páchaného na ženách.

Havlová (Úsvit-NK): Dienstbier pozval 15 tisíc imigrantů, teď bojuje proti domácímu násilí
Foto: VV
Popisek: Poslankyně za hnutí Úsvit přímé demokracie Olga Havlová

Jistě chvályhodné, ale v případě Dienstbiera se jedná o čiré pokrytectví.

Pan ministr s americkým občanstvím podotýká, že v ČR trpí domácím násilím 1,4 milionů žen a mužů a já se ptám pane ministře, jak by k této statistice prospělo přijmutí a integrování 15 000 muslimských uprchlíků, které jste navrhl v září? Ta čísla by bezesporu zase vzrostla.

Lidem asi není třeba vysvětlovat, že islám zachází se ženou jako s hadrem a podle koránu žena nemá takovou „hodnotu“ jako muž.  O domácím násilí v těchto zemích se pochopitelně statistiky nevedou, jen občas prosákne do médií informace o vraždě ze cti, nebo kterak je za vztah s milencem některá z žen přinucena podstoupit veřejné zbičování nebo ukamenování podle práva Šária.

Těžko vyřešíme staletím zakořeněnou výchovu, opřenou o výklad Koránu, v zemích jako Sýrie, Somálsko atp. ale Dienstbierova benevolence v přijímání uprchlíků nám takto radikálně vychované lidi zve do ČR, a ba co víc, hodlá je integrovat.

Úsvit- Národní koalice nezpochybňuje právo na azyl, ale předělat křesťansko- židovský pilíř Evropy rovněž nehodlá. Proto mimo jiné ve svém posledním návrhu týkajícím se azylového zákona navrhl, aby řízení o udělení azylu neprobíhalo na území ČR, ale v zemi původu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…