Hebnarová (ODS): Věřím v sílu skromnosti a poctivé práce

29.09.2016 7:31

Život sám je největším učitelem a přináší zajímavé výzvy, staví nás před nové úkoly, které prostě nelze jen tak obejít. A právě v takové chvíli se nyní společně potkáváme - stala jsem se díky oficiálnímu pověření kandidátkou do senátních voleb na podzim roku 2016. Pečlivě jsem zvažovala, zda a nakolik opět vstoupit do veřejného politického života.

Hebnarová (ODS): Věřím v sílu skromnosti a poctivé práce
Foto: Redakce
Popisek: starostka Kroměříže Mgr. Daniela Hebnarová (ODS)

Jsem člověk zvídavý, považuji se za odpovědnou osobu a nerada utíkám před čímkoliv, co je skutečnou výzvou. Ano, přijetím kandidatury do Senátu ČR jsem si opět naložila kus toho veřejně činného snažení. Naštěstí cítím silnou kontinuální návaznost: v současné době jsem zastupitelkou Zlínského kraje (mandát mi vyprší na pdozim roku 2016), jsem také aktivní v rámci Zastupitelstva města Kroměříže, stále si doplňuji poznatky získané z komunální politiky, které jsem po čtyři roky sbírala ve funkci starostky města Kroměříže. Bez těchto zkušeností bych kandidaturu nepřijala. Platí však i opačná posloupnost - právě s těmito zkušenostmi vím, na jak náročnou cestu se vydávám. Opět nesu kůži na trh. Nemusela bych.

Mohla jsem odmítnout.

Neodmítla jsem, protože jsem vnitřně přesvědčená, že mám co nabídnout. Moje předchozí aktivity mě vybavily dostatečně k tomu, abych věděla, jak a co lze zvládnout. Do voleb o Senát ČR vstupuji jako realista, člověk stojící pevně nohama na zemi. Chci být aktivním propojením pro lidi z Kroměřížska - z měst či malých obcí - na prostředí, kde se tvoří zákony této země, kde probíhají rozhodnutí ovlivnující život každodenní i sváteční. Věřím, že dokážu hájit zájmy našeho regionu. Pro Vás a kvůli nám všem.

Děkuji za Vaši podporu.

Mgr. Daniela Hebnarová
krajská zastupitelka, zastupitelka města

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…