Heger (TOP 09): Prosím, přijďte k volbám, má to smysl

04.10.2016 14:59

Leoš Heger na Facebooku

Heger (TOP 09): Prosím, přijďte k volbám, má to smysl
Foto: Hans Štembera
Popisek: Leoš Heger

Vážení,

již tento týden se konají volby do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje a do Senátu v senátním obvodě Jičín.

Tyto volby rozhodnou nejen o dalším směřování našeho kraje, ale poukáží i na spokojenost či nesouhlas se současným vedením naší země. Ukáží, zda souhlasíme s omezováním naší svobody, které vychází z některých zákonů vládnoucí koalice. Již jich je tolik, že jsme připravili celý Seznam nesvobody.

V Královéhradeckém kraji kandiduje TOP 09 s podporou Liberálně ekologické strany. Budeme usilovat o odpovědné a transparentní hospodaření a rozhodování v našem kraji. Zároveň chceme navázat na dosavadní úspěchy dosažené za 16 let existence krajského uspořádání a dále zlepšovat v našem kraji, který patří mezi nejlepší místa pro život v ČR, podmínky pro práci i osobní život.

Do krajských voleb jsem vstoupil s heslem Svoboda a odpovědnost jsou pilířem zdravé společnosti. Máme to štěstí, že můžeme svobodně volit, buďme proto odpovědní a naší svobody využijme. TOP 09 bude obhajovat všechny pozitivní změny, ke kterým po listopadu 1989 došlo, a nedopustíme, aby byl polistopadový vývoj obrácen.

Pro krajské i senátní volby je typická nízká volební účast. A čím menší je počet odevzdaných hlasů, tím větší váhu má každý z nich. Nepodceňme to.

Věříme vám, že je pro vás svoboda naší země důležitá. Prosím, přijďte k volbám 7. a 8. 10. 2016, má to smysl.

Váš

Leoš Heger

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…