Hejtman Bubeníček: Máme eminentní zájem, aby mladí z regionu zůstávali ve své domovině

25.02.2016 5:31

Kraj investoval do páteřní školy v Mostě 20 milionů korun

Hejtman Bubeníček: Máme eminentní zájem, aby mladí z regionu zůstávali ve své domovině
Foto: Redakce
Popisek: hejtman Bubeníček (KSČM)

Za účasti představitelů Ústeckého kraje, města Most i firmy Euromont, jako zhotovitele, proběhlo v prostorách nově zrekonstruované Vyšší odborné školy ekonomické, sociální a zdravotnické, obchodní akademie, střední pedagogické školy a střední zdravotnické školy v Mostě slavnostní zakončení investiční akce. Ředitelka školy Jana Adamcová provedla budovou školy zářící novotou nejen hejtmana Oldřicha Bubeníčka, ale také funkcionáře kraje Dagmar Waicovou a Pavla Csonku, radního kraje Ladislava Drlého a vedoucího odboru školství, mládeže a tělovýchovy Štěpána Haraštu i primátora města Most Jana Paparegu. Chybět nemohli ani zástupci zhotovitele, firmy Euromont Group, v čele s ředitelem divize Strojní a stavební údržby Pavlem Bubákem.

Částku 20 milionů korun investoval kraj do jedné ze svých příspěvkových organizací, která je páteřní školou regionu. Konečným výsledkem je nejen nové zateplení budovy A, ale také výměna oken, oprava terasy a přístupové lávky. „Most je důležité město kraje a máme eminentní zájem, aby mladí lidé z regionu zůstávali studovat a pracovat ve své domovině,“ řekl na setkání hejtman Bubeníček, který poděkoval za profesionální práci zástupcům zhotovitele i ředitelce Adamcové. „První zimu po rekonstrukci zde prožíváme s komfortními pocity a je to pro nás velká změna,“ dodala s potěšením Jana Adamcová.

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): To kafe s Bidenem se stává čím dál dražší

19:02 Dostál (Stačilo!): To kafe s Bidenem se stává čím dál dražší

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v USA.