Hejtman Bubeníček: Přeji všem úspěšný rok 2015

30.12.2014 17:30

Přeji Vám všem, vážení občané, aby i rok 2015 byl pro Vás, Vaše blízké a přátele dobrým rokem.

Hejtman Bubeníček: Přeji všem úspěšný rok 2015
Foto: Redakce
Popisek: hejtman Bubeníček (KSČM)

Dámy a pánové, milí občané Ústeckého kraje, vážení přátelé, konec každého roku běží vždycky rychleji než jiná období. A bylo tomu tak i před letošními Vánocemi, během svátků a ani poslední dny roku 2014 už nezpomalí svůj úprk. Vše krásné, pohodové a radostné má na tomto světě přiděleno „z dosud vědecky neobjasněných důvodů“ kratší čas a uplyne rychleji, než jiné události. Važme si proto svátků, rodinné pohody a běhu života vůbec.
Dovolte mi, abych Vám všem na samém sklonku roku 2014 poděkoval za všechno, co jste pro náš kraj a společný domov vykonali. Vážím si toho a stejně tak i všichni další politici Ústeckého kraje. 

Rok 2014 byl znovu naplněn událostmi, ke kterým se ve vzpomínkách vrátíme (to když byly dobré) nebo na ně ve shonu posledních dnů rádi zapomeneme (na ty špatné).  Poněvadž těch zpráv, akcí, událostí a dějů bylo více z kategorie pozitivních, budou i naše vzpomínky na letošek většinou dobré.

Přeji Vám všem, vážení občané, aby i rok 2015 byl pro Vás, Vaše blízké a přátele dobrým rokem. Za pár dnů oslavíme Nový rok a spolu s ním bude všech 365 dnů ve znamení jednoho výročí – patnácti let, které uplynou v závěru roku 2015 od vzniků krajů České republiky. Žijeme společně v Ústeckém kraji a tak Vám všem přeji hodně zdraví, spokojenosti, pohody, úspěchů, nápadů a prospěšných aktivit ve všech lidských činnostech.

A štěstí v celém roce 2015!

Oldřich Bubeníček, hejtman Ústeckého kraje

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kr-ustecky.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

12:05 Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k opatřením proti HHC a podobným drogám.