Hejtman Červíček: V kraji máme skvěle fungující integrovaný záchranný systém

13.05.2024 7:17 | Tisková zpráva

Tradičně u příležitosti státního svátku Dne vítězství Královéhradecký kraj ocenil zástupce složek integrovaného záchranného systému a poděkoval jim za jejich obětavou a důležitou práci.

Hejtman Červíček: V kraji máme skvěle fungující integrovaný záchranný systém
Foto: ODS
Popisek: Martin Červíček

„Chtěl bych vám, příslušníkům bezpečnostních sborů, poděkovat za každodennost, kterou nám pomáháte, chráníte nás a jste vždy k dispozici v případech, kdy se stane něco mimořádného a my se spoléháme na to, že nás někdo zachrání a že nám pomůže naplnit pocit bezpečí, který je jednou z nejdůležitějších hodnot, co v životě máme.

Anketa

Prospěla by české demokracii korespondenční volba občanů ze zahraničí?

hlasovalo: 30105 lidí

Královéhradecký kraj má skvěle fungující integrovaný záchranný systém – zhruba 1700 policistů, přes 600 profesionálních hasičů, více jak 600 záchranářů a mnoho dalších zástupců dalších složek. Vy všichni svou činností a schopností kooperovat, být připraveni a vnímat možná bezpečnostní rizika, si zasloužíte poděkování a respekt. Obrovské poděkování ale patří také vašim rodinám a vašim blízkým, kteří za vámi stojí a umožňují vám takto náročná povolání vykonávat, a přeji proto vám všem, abyste se za všech okolností za nimi ve zdraví vrátili domů,“ řekl během slavnostního ceremoniálu před sídlem kraje hejtman Martin Červíček, který společně s prvním náměstkem Pavlem Bulíčkem a řediteli jednotlivých složek ocenění předal.

Pět desítek hasičů, policistů a záchranářů si přišlo převzít ocenění, ať už za dlouholetou službu regionu a jeho obyvatelům či aktivní a obětavou činnost v rámci sboru. Jménem Královéhradeckého kraje všem oceněným ještě jednou gratulujeme a především děkujeme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

svoboda slova

Cituji vás: ,,„Pak tu ale máme spoustu věcí označovaných za ‚dezinformační narativ‘ a podobně, kdy je zřejmé, že se toto označení používá jen jako zbraň proti politickým oponentům." Je zajímavé, že to říkáte zrovna vy, když tato vláda, kde je i ODS a ostatně hlavně sám Fiala dost často toto dělá a n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Stanjura: Hlavní výhodou je snížení administrativní zátěže nejen na straně OSVČ

18:09 Ministr Stanjura: Hlavní výhodou je snížení administrativní zátěže nejen na straně OSVČ

Projev na 103. schůzi Poslanecké sněmovny 23. května 2024 – reakce na interpelaci poslankyně Schille…