Hejtman Hašek: Bude možné se teď seriózně vymezit proti selhávajícímu multikulturalismu, který přinesl strach z každodenních útoků a vraždění?

22.08.2016 21:01

Reakce na včerejší akci konvičkovců:

Hejtman Hašek: Bude možné se teď seriózně vymezit proti selhávajícímu multikulturalismu, který přinesl strach z každodenních útoků a vraždění?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Hašek

Akce konvičkovců v Praze s rádobyinvazí Islámského státu se opravdu, ale opravdu nepovedla. Udělat něco takového 21. srpna,kdy si připomínáme tragické události let 1968 a 1969 a vydávat to za umění dosahuje v jistém smyslu opravdu úrovně Ztohoven, které jsem měl za neporazitelné favority.

A žene to úplně zbytečně vodu na mlýn esům typu Jakuba Jandy (snad radostí nenatočí další private video třeba s Mathew Hullanem). Bude teď možné vést v mediálním stínu dnešní trapné Konvičkashow seriózní debatu o nelegální migraci v Evropě a nezvládnutí celé migrační krize při návštěvě kancléřky Merkelové? 

Bude možné se teď seriózně vymezit proti selhávajícímu multikulturalismu, který západní Evropě přinesl strach z každodenních útoků a vraždění? Snad zaznamenali dnešní akci též na Pražském hradě a pana prezidenta ušetří napříště např. při vzpomínce na 17.listopad přítomnosti "ochotníků ze Staromáku", v tomto slova smyslu snad premiera byla zároveň dernierou...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

4:32 Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…