Hejtman Hašek: Děkuji českým daňovým poplatníkům. Aby ve škole i na hřišti vyrůstaly generace vašich dětí

27.10.2015 22:41

V Nikolčicích na Břeclavsku otevřel hejtman Michal Hašek spolu s představiteli obce nové víceúčelové hřiště a zrekonstruované učebny místní základní školy.

Hejtman Hašek: Děkuji českým daňovým poplatníkům. Aby ve škole i na hřišti vyrůstaly generace vašich dětí
Foto: red
Popisek: Exhejtman Michal Hašek

U příležitosti slavnostního otevření stavby hejtman Michal Hašek vyzdvihl skutečnost, že na realizaci projektu v celkové hodnotě 8,3 milionu korun, se spojily prostředky Evropské unie, obce a Jihomoravského kraje.

„Chci poděkovat českým daňovým poplatníkům, protože nebýt těch, kteří platí daně, Česká republika nemá co poslat do Bruselu a nemáme co rozdělovat ani ze státního či  z krajského a obecního rozpočtu. Chci popřát, aby ve škole v pěti zrekonstruovaných učebnách i tady na hřišti vyrůstaly generace vašich dětí, i dětí z okolních obcí. Kam jinam na moravské vesnici investovat než do školy, do radnice a do kostela. Je dobře, že teď přišly peníze z evropských fondů a také z Jihomoravského kraje sem do školy. Chtěl bych popřát, aby tady vaši potomci odváděli vynikající sportovní výkony. Chci poděkovat všem, kteří projekt připravili, kteří ho v patřičné kvalitě také zrealizovali,“ řekl hejtman Hašek.

Nové víceúčelové hřiště a venkovní tělocvična včetně patřičného zázemí výrazně zlepší nejen podmínky pro hodiny tělocviku, ale i úroveň samotné výuky žáků místní základní školy. Žáci nyní mají k dispozici nejen moderní sportoviště v podobě venkovní tělocvičny s gymnastickými a posilovacími prvky, ale také opravené učebny pro technické a ruční práce, vaření, jazykovou výuku nebo hudební výchovu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…