Hejtman Hašek: Proč má primátor problém vydat celý audit Automotodromu?

14.05.2015 22:47

Včera jsem požádal primátora Vokřála o zaslání kompletního auditu Automotodromu Brno a. s., jehož výsledky halasně oznámil na tiskové konferenci.

Hejtman Hašek: Proč má primátor problém vydat celý audit Automotodromu?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek

Reakci jsem se dozvěděl dnes z brněnské Mladé fronty Dnes - pan primátor měl říct: „Prvními, kdo má právo vidět výsledky auditu, jsou brněnští zastupitelé. Teprve pak se rozhodneme, co a v jakém rozsahu poskytneme kraji…“

Myslím, že není moc co dodávat. Škoda, že se zveřejněním toho, že údajně je v Automotodromu Brno a. s. vše v pořádku, primátor na své brněnské zastupitele nepočkal.

Nechci od něj moudré monarchistické rozhodnutí co a v jakém rozsahu kraji poskytne, požaduji kompletní znění auditu, který byl placen z veřejných peněz daňových poplatníků ( tedy i mých ).

Pokud primátor Vokřál setrvá na svém stanovisku prezentovaném MF Dnes, nezbude mi, než požádat o kompletní znění auditu podle zákona 106 o svobodném přístupu k informacím. Proč má primátor Vokřál problém vydat celý audit, když je podle něj vše v pořádku? Co tají? Nebo je to jen nezkušenost Petra Vokřála a jeho týmu fanoušků a přátel Karla Abrahama?

JUDr. Michal Hašek, hejtman Jihomoravského kraje

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: O jaké „operaci ve prospěch USA” premiér s CIA jednal?

14:02 Senátorka Zwyrtek Hamplová: O jaké „operaci ve prospěch USA” premiér s CIA jednal?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v ústředně CIA.