Hejtman Havel: Chceme udržet v provozu stezku ve Svatošských skalách

10.08.2016 22:18

Karlovarský kraj pomůže městu Loket s nutnou opravou visuté lávky ve Svatošských skalách. Pokud to schválí krajské zastupitelstvo, poskytne kraj ze svého rozpočtu prostředky ve výši 100 tisíc korun.

Hejtman Havel: Chceme udržet v provozu stezku ve Svatošských skalách
Foto: archiv hejtmana
Popisek: hejtman Karlovarského kraje JUDr. Martin Havel (ČSSD)

V minulém měsíci došlo na lávce k propadu jedné z fošen. Mimořádná technická prohlídka ukázala, že je nezbytné okamžitě učinit provizorní opravy, aby nemusela být uzavřena. „Lávku, která leží na Cyklostezce Ohře, hojně využívají cyklisté i turisté. Jejich denní návštěvnost zde činí více než 800 osob, proto má Karlovarský kraj zájem udržet průjezdnost této stezky,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Martin Havel.

„Do budoucna si však umíme představit, že by zde vznikl zcela nový most, který by byl pro cyklisty i pěší vhodnější,“ dodal náměstek hejtmana Jakub Pánik. Celkové náklady na opravu se vyšplhají přibližně na 200 tisíc korun. Provoz lávky by neměl být přerušen, bude docházet pouze ke krátkodobým uzavírkám v rozsahu maximálně 15 minut.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

18:09 Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu zákona na zrušení veřejnoprávních médií na S…