Hejtman Kuba: Katalánské dobroty pro jihočeské zdravotníky

22.12.2021 18:02 | Tisková zpráva

2000 dárkových kazet vybraných španělských specialit dostanou ještě před svátky zdravotníci z covidových oddělení jihočeských nemocnic.

Hejtman Kuba: Katalánské dobroty pro jihočeské zdravotníky
Foto: Screen ČT24
Popisek: Martin Kuba v Otázkách Václava Moravce

Tradiční španělské delikatesy připravila písecká firma Gornicky, s.r.o., která je importérem zahraničních uzenin a sýrů. S distribucí pomůže Jihočeský kraj. „Nejen jako hejtman, ale také jako lékař a Jihočech si vážím práce našich zdravotníků, kterou v této době odvádějí. A stejně tak si vážím každého, kdo jejich práci umí a chce ocenit. Proto jsem nemohl odolat a panu Gornickému jsem se rozhodl pomoci s rozvozem dárků přímo k zdravotníkům,“ řekl hejtman Martin Kuba.

„Chceme společně s našimi zaměstnanci ocenit práci a nasazení zdravotníků. Sledujeme dění v zemi a není nám lhostejné, že tito lidé nepřetržitě pomáhají našim zaměstnancům, našim rodinám a všech Jihočechům. Proto jsme se rozhodli je obdarovat dárkovou kazetou katalánských specialit, které naše firma úspěšně dováží. Je to to nejmenší, co můžeme udělat. Právě tyto výrobky mají u našich zákazníků skvělé reference, tak věřím, že zpříjemní vánoční čas i těm, kterých si nesmírně vážíme,“ řekl jednatel firmy Gornicky, s.r.o. Leoš Gornický a poděkoval hejtmanovi Jihočeského kraje za ochotu a pomoc.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

12:28 Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

Česká republika má mít nově vládního koordinátora strategické komunikace (STRATCOM). Na pozici vláda…