Hejtman Netolický: Automobilní škola v Holicích otevřela zrekonstruovanou budovu

02.02.2015 4:30

Za přítomnosti hejtmana Pardubického kraje Martina Netolického byla v Holicích slavnostně otevřena zrekonstruovaná administrativní budova zdejší Střední školy automobilní (SŠA Holice) se šatnami a zázemím pro žáky. Pardubický kraj investoval do rozsáhlé rekonstrukce 4,5 milionu korun.

Hejtman Netolický: Automobilní škola v Holicích otevřela zrekonstruovanou budovu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Netolický, hejtman Pardubického kraje

„V rámci realizace úspor energií jsme při rekonstrukci budovy přistoupili k výměně oken, zateplení fasády a výměně střešní krytiny. Investovali jsme však také i do interiérů s důrazem na zabránění pronikání vlhkosti do budovy. Celkové náklady projektu se pohybují kolem 4,5 milionu korun,“ uvedl hejtman Martin Netolický. „V budově se nachází také šatny žáků a nově také i ubytování pro studenty a zahraniční hosty,“ dodal hejtman Netolický.

V průběhu slavnostní kolaudace představil ředitel školy Michal Šedivka jednotlivé fáze rekonstrukce, ale také záměry na budoucí rozvoj. Zároveň provedl přítomné zrekonstruovanou budovou. „Chtěl bych především poděkovat panu hejtmanovi za jeho osobní a aktivní přístup v rámci celé rekonstrukce,“ uvedl během prezentace Michal Šedivka. SŠA v Holicích se dlouhodobě řadí mezi velmi úspěšné školy v rámci Pardubického kraje. V současnosti studuje v několika různých oborech více než 500 studentů, kteří nacházejí uplatnění v automobilkách, ale i soukromých firmách a zároveň mají nespočet možností na zahraniční praxe či stáže.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pardubickykraj.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…