Hejtman Novák: Tenistce Kvitové jsem věnoval zlaté náušnice

05.01.2015 6:31

Moravskoslezský hejtman Miroslav Novák navštívil v Prostějově tenistku Petru Kvitovou. Popřál jí krásné Vánoce, hodně osobních a sportovních úspěchů i v novém roce. Věnoval jí zlaté náušnice.

Hejtman Novák: Tenistce Kvitové jsem věnoval zlaté náušnice
Foto: Redakce
Popisek: Miroslav Novák (ČSSD)

„Coby nadšený tenisový fanoušek a samouk sleduji s velkým obdivem Vaši sportovní kariéru. Nemohl jsem si samozřejmě nechat ujít ani Vaše famózní výkony na nejslavnějším turnaji ve Wimbledonu. Vyhrát podruhé tento grandslam a takovým způsobem, který jste předvedla zejména v letošním finále, je opravdu úctyhodné a nezapomenutelné. Taková bojovnost a snaha, s jakou jste letos v Praze vydřela rozhodující třetí bod, a tím i prvenství ve Fed Cupu, se také hned tak nevidí. Sekám poklonu, z celého srdce gratuluji, děláte nám všem velkou radost. Jsem pyšný na to, že jste to Vy, kvůli komu lidé ve světě hledají, kde je Česko
a Moravskoslezský kraj,“ řekl hejtman Miroslav Novák.

Tenistce Petře Kvitové, rodačce z Moravskoslezského kraje, věnoval hejtman zlaté náušnice. Šperk navrhl akademický sochař Boris Holub, vyrobil ho ateliér Zlatý slon. Autor návrhu je zároveň realizátorem nového grafického Corporate Designu Moravskoslezského kraje. Náušnice jsou inspirovány tímto motivem.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…