Hejtman Okleštěk: Olomoucký kraj bude konečně vcelku. Zbaví se nezáživné pomlčky

01.11.2018 5:29

Velkou změnu už brzy prodělá elektronické srdce Olomouckého kraje. Jeho webové a e-mailové adresy totiž přejdou pod novou doménu. Místo jazykolamu kr-olomoucky.cz se bude nově používat olkraj.cz.

Hejtman Okleštěk: Olomoucký kraj bude konečně vcelku. Zbaví se nezáživné pomlčky
Foto: Archiv LO
Popisek: Ladislav Okleštěk

Stávající mailové adresy i webové stránky zůstanou stále funkční a systém je bude automaticky převádět na novou doménu. Zprávy zaslané na původní maily krajských úředníků tak do jejich poštovních schránek v pořádku dorazí, pisatelům už ale zaměstnanci úřadu odpoví z nové adresy.

„Změněný název domény je lépe zapamatovatelný, navíc odpovídá současným požadavkům marketingu. Stejně důležitý je fakt, že změna názvu nebude stát kraj žádné velké náklady. Nebudou se tisknout nové vizitky, razítka ani nic podobného. Přechod na novou doménu proběhne postupně,“ zdůraznil hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

Na novou doménu přejde krajský úřad od 1. listopadu. Mailové zprávy mohou lidé využívat nejen na běžné dotazy a požadavky adresované úředníkům, ale například i při podání žádosti o dotace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Migrační pakt nebudeme respektovat

10:04 Okamura (SPD): Migrační pakt nebudeme respektovat

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.