Hejtman Okleštěk: Velká návštěvnost je motivací pro pořádání dalších krajských dnů

10.09.2019 6:34

Krajský úřad se změnil na koncertní sál a prohlídkovou atrakci.

Hejtman Okleštěk: Velká návštěvnost je motivací pro pořádání dalších krajských dnů
Foto: Archiv L. Okleštěk
Popisek: Hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk

Navzdory pošmournému počasí dorazily na Dny Olomouckého kraje davy lidí. V pátek je před budovou hejtmanství rozparádil rockový koncert a v sobotu hitové skladby skupiny Queen v podání moravské filharmonie. Zájemcům se rovněž zpřístupnily prostory krajského úřadu.

„Celý týden jsem nespal a přemýšlel nad tím, kolik lidí přijde a jestli nebude pršet. Návštěvnost mě velmi příjemně překvapila. Lepší motivaci pro pořádání dalších krajských dnů jsem si ani nemohl přát. Moc děkuji všem lidem, kteří dorazili a užili si některý z pořadů,“ uvedl hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

Dvoudenní oslavy zabraly krajskému úřadu měsíce příprav. Program pořadatelé přizpůsobili fanouškům rockové i vážné hudby, rodinám s dětmi a seniorům. Velký zájem byl o prohlídku krajského úřadu, konkrétně pak míst, kam se lidé běžně nedostanou.

„Zájemci se mohli podívat například do kongresového sálu, ale největší zájem byl o návštěvu desátého patra budovy, kde zasedá rada kraje a o prohlídku pracovny hejtmana, který zde návštěvníky osobně provázel,“ doplnil kancléř Luděk Niče.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

17:11 Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

Přetahování se východu se západem v Evropě a jejím okolí provázejí četné barevné revoluce versus reg…