Hejtman Půta ocení nejlepší pedagogické pracovníky

29.03.2016 7:31

Krajský resort školství u příležitosti oslavy Dne učitelů tradičně ocení nejlepší pedagogické pracovníky Libereckého kraje. Slavnostní setkání se uskuteční ve středu 30. března v multimediálním sále Krajského úřadu Libereckého kraje od 16 hodin. Ceny budou předávat krajská radní pro školství Alena Losová a hejtman Martin Půta.

Hejtman Půta ocení nejlepší pedagogické pracovníky
Foto: martinputa.cz
Popisek: Martin Půta, starosta Hrádku nad Nisou

Oceňovat se bude hned ve třech kategoriích – za významný přínos pro rozvoj školství, za dlouhodobou pedagogickou činnost a za zásluhy o rozvoj školství. Třetí kategorie byla v letošním roce vyhlášena poprvé. Ocenění získají osobnosti, které přímo aktivně nepůsobily ve školství, ale v rámci své činnosti měly na vzdělávání, výchovu a rozvoj školství na místní nebo krajské úrovni výrazný vliv.

Vyhlašování zpříjemní hudební vystoupení žáků semilské Základní umělecké školy a komorního sboru Fakulty pedagogické Technické univerzity v Liberci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice