Hejtman Šimek: Spolek pro GP ČR získal povolení na realizaci reklamy během závodů Grand Prix

20.11.2019 9:41

Během minulého týdne bylo španělským promotérem oficiálně potvrzeno konání Grand Prix ČR v Brně v první polovině srpna 2020 a na konci stejného týdne byl také spuštěn prodej vstupenek.

Hejtman Šimek: Spolek pro GP ČR získal povolení na realizaci reklamy během závodů Grand Prix
Foto: archiv hejtmana
Popisek: hejtman Jihomoravského kraje Bohumil Šimek (BPP, zvolen za hnutí ANO)

Spolek pro GP ČR získal v tomto týdnu od španělského promotéra DORNA SPORTS povolení na realizaci reklamy během závodů Grand Prix ČR 2020.

„Jsem velmi rád, že po oficiálním potvrzení konání závodů v roce 2020 získal nyní na základě dalších jednání Spolek pro GP ČR možnost realizace reklamy během konání těchto závodů. Díky tomu se otevírá velká příležitost pro spolek, aby si zajistil finance mimo veřejné rozpočty a zajistil si tak další možnosti spolufinancování pro budoucí Grand Prix v Brně. Z pozice hejtmana bych chtěl poděkovat zejména panu Ezpeletovi za tuto možnost a také krajskému zastupiteli Petru Vokřálovi, který o víkendu osobně za Jihomoravský kraj vedl toto jednání s vedením DORNY. Já osobně budu i nadáledělat maximum pro to, aby byly závody Grand Prix v Brně zachovány i po roce 2020, protože jsem vždy byl přesvědčen o jejich přínosu nejen pro motoristické fanoušky, ale i pro Brno, Jihomoravský kraj a celou Českou republiku,“ řekl hejtman Bohumil Šimek.

Prodej vstupenek na Grand Prix 2020 byl zahájen v pátek 15. listopadu 2019 ve 12:00. Všechny druhy vstupenek lze nyní zakoupit za vánoční ceny až s 35 % zvýhodněním.

Více informací ZDE a ZDE.

Vstupenky je možné pořídit v informačním centru TIC na Panenské 1 a online ZDE.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

21:10 Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s krajany.