Hejtman Zimola: Blahopřeji Jihočeské univerzitě k prestižní ceně. Pesimisté a škarohlídi, zkuste ji vyhrát sami

26.11.2015 5:29

Hejtman Jiří Zimola poblahopřál děkanovi Zemědělské fakulty Jihočeské univerzity Miloslavu Šochovi k zisku titulu Excelentní organizace, který škola obdržela v programech Národní ceny kvality ČR a Národní ceny ČR za společenskou odpovědnost v úterý 24. listopadu v Praze.

Hejtman Zimola: Blahopřeji Jihočeské univerzitě k prestižní ceně. Pesimisté a škarohlídi, zkuste ji vyhrát sami
Foto: kraj-jihocesky.cz
Popisek: Hejtman Jihočeského kraje Jiří Zimola

„Je to důkazem toho, že fakulta má jasnou koncepci, kam směřovat. Zároveň to potvrzuje i skutečnost, že se nejedná jen o nějakou mrtvou schránku, ale o životaschopnou fakultu produkující odborníky,“ zdůraznil Zimola s tím, že ocenění pomůže fakultě o další stupínek zvednout prestiž i přilákat nové studenty.

Hejtman zároveň připomněl, že jde o významné ocenění, pod které se svými záštitami podepisují i prezident a premiér. A každoročně se o něj ucházejí desítky a desítky organizací z podnikatelské sféry i veřejného sektoru. „Jsem velmi pyšný na to, že tady na jihu máme takovéto subjekty, které v takto silné celorepublikové konkurenci dokážou prorazit,“ dodal.

Zpochybnit lze i vítěze ligy mistrů

Šoch poděkoval hejtmanovi za blahopřání a uvedl, že ocenění fakultu velmi potěšilo, jsou na ně patřičně hrdí a znamená pro ně i velký přínos. „Do procesu, který zisku titulu předcházel, jsme zapojili všechny pracovníky i studenty. Bez vzájemné spolupráce bychom jej neobdrželi,“ doplnil.

Zimola pak zareagoval i na vyjádření, že se tato cena dá koupit, která se objevila v některých médiích. „Jakákoli cena může být zpochybňována. I vítěz ligy mistrů může čelit nařčení, že uplatil nějakého rozhodčího. Všem těmto pesimistům, škarohlídům a zpochybňovačům bych ale rád vzkázal, přihlaste do soutěže a vyhrajte ji sami,“ řekl.

Národní ceny kvality jsou udělovány v 85 zemích světa podle stejných pravidel a jsou považovány za nejprestižnější ocenění, jaké může firma získat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

8:14 Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ministru Rakušanovi.