Hejtmanka Mračková Vildumetzová: Chceme, aby si návštěvníci olympiády užili nejen fandění

26.12.2019 8:38

?Sportovní výzvy na olympijské cestě se Sazkou, Toyota Playstation koutek, virtuální realita s Lesy ČR i Tokio koutek - to vše a mnohem víc čeká návštěvníky olympijského domu, v který se během Her IX. zimní olympiády dětí a mládeže v Karlovarském kraji promění hotel Thermal v centru Karlových Varů.

Hejtmanka Mračková Vildumetzová: Chceme, aby si návštěvníci olympiády užili nejen fandění
Foto: archiv hejtmanky
Popisek: Historicky první hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová (ANO)

Kromě toho se pro sportovce a veřejnost chystají medailové ceremoniály, během nichž olympionici převezmou medaile za své výkony, ale také autogramiáda s hokejisty HC Energie Karlovy Vary či výstava olympijských medailí a pohárů vyrobené v porcelánce Thun 1794. Poprvé otevře olympijský dům své brány v pondělí 20. ledna 2020 od 9 hodin, vstup je zdarma.

„Chceme, aby si návštěvníci olympiády užili nejen fandění a adrenalin při jednotlivých sportovních disciplínách, ale také se pobavili v olympijském domě. Nabídneme jim zážitky, soutěže i zajímavé workshopy o zásadách zdravé výživy a regenerace. Přiláká je určitě i fotopoint, kde se budou moci vyfotit na stupních vítězů a podělit se o své dojmy na Instagramu #ODM2020. Jako unikátní památku na olympiádu si pak mohou pořídit některý z propagačních předmětů, jako jsou barevné čepice, plyšový maskot veverka, lahve na pití a další dárky. Byla bych ráda, kdyby do olympijského domu zavítalo co nejvíce lidí, budeme se na ně moc těšit,“ uvedla hejtmanka Jana Mračková Vildumetzová.

Program akcí a kompletní nabídku olympijského domu najdete na stránkách olympiády (ZDE). Sledujte také olympijské novinky na Instagramu @odm.gang a Facebooku (ZDE).

Otevírací hodiny olympijského domu:
Pondělí 20. 1. 9:00 – 19:00
Úterý 21. 1. 9:00 – 21:30
Středa 22. 1. 9:00 – 19:00
Čtvrtek 23. 1. 9:00 – 15:00
21. 1. od 18:30 Medailový ceremoniál
22. 1. od 17:00 Autogramiáda HC ENERGIE Karlovy Vary

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

4:32 Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…