Hejtmanka Pokorná Jermanová bude úřadovat v Mělníku

08.08.2017 5:35

Svoji „mobilní kancelář“ otevře hejtmanka Středočeského kraje Jaroslava Pokorná Jermanová (ANO 2011) příští týden v Mělníku. Občané a starostové Mělnicka se s ní budou moci setkat ve středu 9. srpna v Regionálním muzeu Mělník, náměstí Míru 54 od 10:00 do 16:00.

Hejtmanka Pokorná Jermanová bude úřadovat v Mělníku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslava Pokorná Jermanová

Stejně jako během tří předchozích úředních dnů bude středočeská hejtmanka celý den návštěvníkům pomáhat řešit problémy, které je trápí, ale i sdílet s nimi jejich zkušenosti, starosti a radosti.

„Na setkání se velmi těším a doufám, že i v Mělníku občané využijí možnost osobního kontaktu. Při svých cestách regionem jsem se už setkala s desítkami lidí a jejich zájem mne přesvědčil, že má smysl moje úřední dny v regionu dále pořádat. Vždy mne potěší, když mohu občanům s jejich starostmi či problémy účinně pomoci,“ říká hejtmanka Jaroslava Pokorná Jermanová (ANO 2011).

Úřadovat chce hejtmanka postupně ve všech částech Středočeského kraje. Pro úřední dny v regionech vybírá klidná místa v centrech měst, kde se dá s lidmi v klidu posedět a popovídat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice