Heller (KDU-ČSL): Výzva k uším slušných občanů

26.03.2014 21:42

Vyzývám všechny slušné občany, aby se zapojili do politického dění v naší zemi.

Heller (KDU-ČSL): Výzva k uším slušných občanů
Foto: hellersimon.cz
Popisek: Šimon Heller

Politické strany mají v naší zemi často jen několik tisíc členů, což není mnoho. Místní organizace pak v menších městech a obcích mají často jen několik desítek straníků a často by se dal tento počet spočítat na prstech jedné ruky. Přitom tyto místní organizace rozhodují o kandidátkách do komunálních voleb a také mohou ovlivňovat i okresní a krajské organizace dané strany. Pokud tak do nějaké takové místní organizace vstoupí jen několik slušných lidí, jsou schopni obrátit kormidlem a něco změnit.

 Druhou možností, jak změnit politickou kulturu v naší zemi, je dát dohromady skupinu lidí, kteří mohou kandidovat jako nezávislí například do podzimních komunálních voleb. Tento způsob je poměrně oblíbený. Formality spojené s registrací do komunálních voleb nejsou nijak záludné. Rád všem nadšencům, kteří chtějí něco v naší společnosti změnit k lepšímu, s vyřízením takových formalit vypomohu.

 Reforma by měla jít odspodu. Od komunální politiky. Pokud budeme mít dobré komunální politiky, postupně se zlepší i stav vysoké politiky. Pojďme společně přijmout zodpovědnost za naši budoucnost a vyzvěme k tomu i naše okolí.

 Držme se masarykovského hesla „nebát se a nekrást“!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kdu.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…