Hlavatý (ANO): Průhledné fungování naší země? Prostě na to dohlídneme

09.09.2014 21:52

Podnikatel roku a šéf Juty kandiduje za ANO v Trutnově v Královéhradeckém kraji.

Hlavatý (ANO): Průhledné fungování naší země? Prostě na to dohlídneme
Foto: ANO
Popisek: Jiří Hlavatý

Prosadit profesionalitu v politice je cesta, jak změnit stát, na který chceme být hrdí.

Kandidatura na senátora je pro mě velká výzva a pocta.

Ing. Jiří Hlavatý, majitel a generální ředitel akciové společnosti Juta Dvůr Králové nad Labem, Podnikatel roku 2013, patří mezi nejvýznamnější zaměstnavatele hradeckého kraje. Letos se zasadil o záchranu víceletého dvorského gymnázia , které by bez jeho úporného vyjednávání s krajem, ministerstvem školství a radnicí bylo zrušeno. Doslova rozhýbal ředitele gymnázia a profesorský sbor tak, že letošní výsledky maturit studentů jsou vysoce nad průměrem ČR. Je rozený lídr a má přirozenou schopnost nakazit lidi pro věc.

Proč jdu do politiky? ?

"Protože mi vadí často chybné myšlení a nedostatek zkušeností ze světa u rozhodujících představitelů komunální politiky a škody, které se tím mohou nenávratně nadále páchat, hlavně v menších městech. Mám chuť zkusit všechno a mám poslední příležitost zhodnotit svoje zkušenosti s řízením lidí . Za recept k dlouhodobému úspěchu v podnikání považuji obchodovat poctivě a otevřeně jednat, to samé musí platit i pro politika.?Právě díky kauze gymnázia jsem potkal skupinu mladých vzdělaných lidí , kteří se mnou vytvořili tým a se stejnou zarputilostí bojovali s jasnou ideou "vytvořit pro své děti lepší podmínky pro vzdělání , aby z regionu neodcházely " . To mě přesvědčilo a mám chuť mladé generaci pomáhat i v politice.??"

Je připraven vést rozhodující činitele k odpovědnosti a velkou pozornost chce věnovat průmyslu, protože je nositelem vzdělanosti, zdrojem ?vzdělaných odborníků. Chce se podílet na zefektivnění byrokracie , která zdržuje od práce. Je veden snahou podporovat podnikatele, protože jsou to oni, kteří zajišťují zaměstnanost a drží otěže ekonomiky. Samozřejmě,že chce pomáhat řešit problémy regionu Trutnovsko.

A hlavně 11.10 je svátek Andreje a tak mu zkusí dát dárek!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): V těchto dnech si připomínáme ukončení druhé světové války v Evropě

21:03 Rozvoral (SPD): V těchto dnech si připomínáme ukončení druhé světové války v Evropě

Každoročně si začátkem května připomínáme osvobození Československa od německého nacismu v roce 1945…