Hlavu vzhůru!: TOP 09 propadla zničujícímu europeismu

12.09.2013 17:47

Naše politické strany s nálepkou pravicovosti dokazují, že zmatek v hlavách jejich představitelů dosahuje netušených vrcholů.

Hlavu vzhůru!: TOP 09 propadla zničujícímu europeismu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo TOP 09

Anketa

Kterou stranu budete volit? Ptali jsme se mezi 11.-15. zářím, hlasování skončilo

10%
35%
4%
3%
3%
1%
hlasovalo: 59876 lidí

Po ODS, která bude kupovat byty pro mladé a zavede jejich pozitivní daňovou diskriminaci, se zdálo, že s ničím, co by více odrazovalo voliče, už nemůže nikdo přijít. Ale stalo se. Jsou jimi priority uskupení TOP 09 a Starostové. O naprosté ideové prázdnotě svědčí to, že za základ svého snažení považují prosazení technikálií, které nic nevyřeší ani vyřešit nemohou. Zpřesnění pravomocí prezidenta republiky nebo přímá volba starostů jsou dobrá témata do parlamentních nebo radničních kuloárů. Občanům nepřinesou absolutně nic.

To snaha prosadit závazný termín, kdy Česká republika přijme euro, je jiný kalibr. Schwarzenbergův fanatický a zničující europeismus se zjevně nehodlá zastavit před ničím. Co na tom, že projekt jednotné měny likviduje zbytky evropské prosperity a devastuje veřejné rozpočty ekonomicky slabších zemí.  Co na tom, že s eurem na sebe přebíráme mnohamiliardové závazky platit dluhy jiných zemí, aby si jejich obyvatelé udrželi mnohem vyšší životní úroveň, než mají naši občané. Co na tom, že euro je ekonomický nesmysl a dnes i jeho duchovní otcové přiznávají, že se poněkud mýlili.

TOP 09 je zjevně bližší bruselská politicky korektní košile, než stále poněkud kousající český kabát. Volební blok HLAVU VZHŮRU vznikl i proto, aby nahlas upozornil na nebezpečí, která občanům České republiky v nadcházejících volbách hrozí. Likvidace posledních zbytků naší svrchovanosti dobrovolným odevzdáním základní ekonomické pravomoci, kterou je péče o vlastní měnu, je tím největším. Proto proti snahám TOP 09 stavíme náš cíl, tedy vyvázání České republiky z povinnosti přijmout euro.

JUDr. Václav Musílek
mluvčí volební blok – HLAVU VZHŮRU

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: HLAVU VZHŮRU!

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…