Hnyková (Úsvit): Poslanecká sněmovna, nebo holubník?

01.12.2013 19:30

Je neuvěřitelné, jakým způsobem se chovají páni poslanci během schůze. Jako nováček jsem vstoupila do sálu Poslanecké sněmovny, složila slib a plna očekávání jsem zasedla do parlamentních lavic.

Hnyková (Úsvit): Poslanecká sněmovna, nebo holubník?
Foto: Archiv JH
Popisek: Jana Hnyková

Mé vystřízlivění ze slavnostní chvíle bylo ovšem okamžité. Způsob, jakým se k sobě poslanci chovali, je pro mě naprosto nepochopitelný! Ta neúcta člověka k člověku, kdy se poslanci bavili nahlas mezi sebou, neposlouchali, co jim předseda vlády sděluje, páni poslanci v podroušeném stavu, kteří málem netrefili do dveří… Byl to pro mě šok, který jsem jen velmi těžce vydýchávala během procházky noční Prahou po skončení schůze. Říkala jsem si, co tam dělám? Přemýšlela jsem, jestli by nebylo lepší vrátit se zpět do svého zaměstnání mezi slušné lidi.

Ale z boje se neutíká! Lidé nám dali hlas, protože věří, že budeme bojovat za změnu. Takže vyhrnout rukávy a vzhůru do boje!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…