Holiš (ANO): Musíme se seznámit s úřadem a zaměstnanci

19.11.2014 12:09

Starostou Rožnova pod Radhoštěm pro volební období 2014-2018 byl na úterním ustanovujícím zasedání zastupitelstva města zvolen Radim Holiš (ANO 2011) Do funkcí uvolněných místostarostů byli následně zvoleni Kristýna Kosová (Zdravý Rožnov) a Jan Kučera (Nezávislí Rožnováci).

Holiš (ANO): Musíme se seznámit s úřadem a zaměstnanci
Foto: roznov.cz
Popisek: Náměstí v Rožnově pod Radhoštěm

Na ustanovujícím zasedání Zastupitelstva města Rožnov pod Radhoštěm, konaného v úterý 18. listopadu, bylo zvoleno nové vedení rožnovské radnice. Podle předpokladů se starostou města stal Radim Holiš (ANO 2011), první místostarostkou byla zvolena Kristýna Kosová (Zdravý Rožnov) a druhým místostarostou Jan Kučera (Nezávislí Rožnováci). Neuvolněnými členy rady města se stali Petr Kopecký (Zdravý Rožnov), Lenka Střálková (ANO 2011), Martin Drápal (Nezávislí Rožnováci) a Petr Jelínek (STAN).

Nový starosta Rožnova Radim Holiš ve svém úvodním slovu mimo jiné poděkoval končícímu vedení rožnovské radnice za vykonanou práci. A hned také nastínil své první kroky. „Chceme se seznámit podrobně s chodem úřadu. Mnohé věci jsme doposud sledovali z povzdálí a teď se chceme podívat tak říkajíc i za dvířka. První konkrétní kroky jsou tedy zřejmé. S oběma místostarosty chceme projit celý úřad a seznámit se se zaměstnanci,“ uvedl Radim Holiš, který byl, podobně jako oba místostarostové, zvolen většinou dvanácti hlasů (volba byla veřejná a jednotliví navržení kandidáti se při hlasování o svých osobách zdrželi hlasování, pozn. autor).

Posledním bodem ustanovujícího zasedání zastupitelstva města bylo schválení oddávajících, kterými se kromě všech členů rady města stali zastupitelé Markéta Blinková, Jaroslav Koryčanský, František Šulgan, Ivan Lukáš, Martin Houška a Libor Zavadil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: roznov.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

10:21 Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

Směrnice o minimální mzdě, posilování kolektivního vyjednávání a posilování práv zaměstnanců – to js…