Holotová (Úsvit): Den vítězství a osvobození sovětskou a americkou armádou

11.05.2014 18:41

8. květen je považován za historický den, kdy byla podepsána kapitulace Německa a oficiálně ukončena druhá světová válka.

Holotová (Úsvit): Den vítězství a osvobození sovětskou a americkou armádou
Foto: red
Popisek: Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury

Téměř po sedmdesáti letech zažívá Evropa otřesné události a její země se ocitají na prahu třetí světové války. Svět se od doby konce druhé světové války velice změnil, a pokud jsme si mysleli, že po ukončení tzv. války studené na počátku devadesátých let minulého století, máme vyhráno, tak jsme se velice mýlili, což už si dnes můžeme přiznat. Mír ani v roce 2014 není samozřejmostí.

Nad Evropou se opět stahují mračna a organizované násilí v podobě novodobého fašizmu je velmi blízko. Svět řídí lidé a organizace, které se zaštiťují humanismem, ochranou lidských práv a svobod, práv dětí, práv národů a jinými právy. Ve skutečnosti jde jen a jen o peníze a zisky, o přírodní zdroje, o ekonomickou moc, o ovládnutí lidstva a o řízení lidských zdrojů. O tom, o čem jsme si ještě nedávno mysleli, že je pouhou konspirací, o tom dnes můžeme říci, že je skutečností. Chapadla těchto všemocných zasahují i do vnitřních záležitostí jednotlivých států. Globální propaganda a mediokracie ovlivňují dění každého národa. Je snadné vyvolat nejistotu, strach, znejistit lidi a zavdat příčinu ke konfliktům a dokonce k nepokojům, násilí a válkám.

Ono totiž to světové bohatství je tak nějak nerovnoměrně rozloženo, že pouhé 1% obyvatelstva vlastní celých jeho 40%. Přírodní zdroje docházejí, chudých přibývá a každý si chce urvat pro sebe co nejvíce, protože dnes už materiální hodnoty předčily ty tradiční hodnoty, jako je rodina, láska, přátelství. Paradoxně ti, kteří tohoto bohatství mají relativně nejvíce, jsou nejvíce nenasytní a chamtiví. Zapomínají na všechno, co je kolem a jsou ochotní jít až za samotnou hranu zákona. Co víc, oni si i ty zákony vytváří tak, aby je mohli zneužívat a používat je proti slabším a zranitelnějším.

Válka bují i beze zbraní. Zatím je to u nás válka domácí a skrytá, válka s naší českou „elitou“, která nás vysává skoro už dobrých 25 let! Postavme se všem těm, kteří si doposud mysleli, že jejich pikle jsou nekonečné a neviditelné, že budou dále odčerpávat státní kasu a nacházet si penězovody, kterými jim poteče do vlastních kapes. Hlídejme naši svobodu a tradiční hodnoty, nenechme se ovlivňovat světovou propagandou, hlídejme české politiky, ať nás nezatáhnou do průšvihu, který by měl neblahé důsledky. Hlídejme naši demokracii, Česká republika se musí ekonomicky i morálně vzpamatovat a my k tomu nebuďme lhostejní. Nezkreslujme současnost ani historii.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

6:04 Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k náhradám ministra Beka za bydlení.