Homola (BPP): Poslal jsem dopis a radní zrušili výběrové řízení...

30.01.2016 13:17

Tomáš Homola, člen zastupitelstva Městské části Prahy 5 (předseda politického klubu Demokraté JK, bez politické příslušnosti), interpeluje místostarostu Jana Smetanu ve věci záměru jmenování MUDr. Miroslava Doležala (ČSSD) do funkce ředitele příspěvkové organizace CSOP Praha 5:

Homola (BPP): Poslal jsem dopis a radní zrušili výběrové řízení...
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 5

Vážený pane místostarosto,

dne 16.8.2015 jsem zaslal všem členům rady dopis ve věci vašeho návrhu na jmenování MUDr. Miroslava Doležala, člena ČSSD a místopředsedy OVV ČSSD Praha 5 do funkce ředitele příspěvkové organizace CSOP Praha 5. Svůj dopis pro připomínku přikládám k této interpelaci. Na základě tohoto mého dopisu RMČ na svém následujícím zasedání zrušila výběrové řízení.

Aktuálně jsem se dozvěděl, že jmenovaný MUDr. Miroslav Doležal by snad měl nakonec přeci jenom skončit jako zaměstnanec naší příspěvkové organizace. Můžete proto odpovědět, jakou pozici MUDr. Doležal v CSOP Praha 5 zastává a s jakými kompetencemi?

Prosím písemnou odpověď.

Tomáš Homola, zastupitel MČ Praha 5

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice